Reese Witherspoon

Reese Witherspoon óriási bejelentést tett a Hatalmas kis hazugságok kapcsán

Reese Witherspoon újévi ajándékkal kedveskedik a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) rajongóinak.

Reese a hétvégi Golden Globe vörös szőnyegén a Variety-nek nyilatkozva megerősítette a hírt, hogy hamarosan érkezik a népszerű sorozat harmadik évada.

Dolgozunk rajta. Nic és én sokat dolgoztunk rajta

− mondta.

A szóban forgó „Nic" természetesen Reese partnere a képernyőn és a sorozat producerelésében, Nicole Kidman. Nicole maga is megerősítette a hírt még novemberben, amikor azt mondta:

Hozunk egy harmadikat, csak hogy tudd.

Az HBO drámasorozata, amelyben Laura Dern, Meryl Streep, Shailene Woodley és Zoë Kravitz is szerepel, már megjelenésekor nagy sikert aratott, és számos díjra és elismerésre jelölték. Az első évad 2017-ben jelent meg, a második évad pedig nem sokkal később, 2019-ben követte. Ez azonban elég nagy lemaradást jelent azóta, hogy az utolsó epizódot láthattuk.

Hatalmas kis hazugságok - magyar szinkronos előzetes

Természetesen több tényező is hozzájárult ehhez a késéshez, többek között a koronavírus-járvány, a hollywoodi sztrájkok, és a sorozat rendezőjének és executive producerének, Jean-Marc Vallée-nek a korai halála. Zoë egy interjúban azt mondta, hogy a sorozat nem lenne ugyanaz Jean-Marc nélkül.

Sokat beszéltünk a harmadik évadról. Sajnos Jean-Marc Vallée, a hihetetlen rendezőnk tavaly elhunyt. Ez szívszorító, és el sem tudom képzelni, hogy nélküle folytassuk. Ő volt a show látnoka

− mondta a GQ-nak egy videóinterjúban.

A Variety megjegyezte, hogy az HBO nem jelentette be és nem is kommentálta a harmadik évadot, így egyelőre Reese és Nicole szavaira kell hagyatkoznunk.

Addig is, mi újranézzük az első két évadot.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images