Az HBO Max applikációja megnyitva egy telefonon

Íme a TOP 5 legjobb film az HBO Maxon, amiket a hétvégén meg kell nézned!

Az HBO Max streamingszolgáltató számos nagysikerű filmmel büszkélkedhet a gyűjteményében. A lista végére még a legnagyobb rajongók is nehezen jutnak el a folyamatos bővülés miatt. Alábbi cikkünkbe összegyűjtöttünk néhány kiváló produkciót, melyeket már ezen a hétvégén ajánlatos megnézned.


1. Joker

A Joaquin Phoenix főszereplésével készült Jokernek hamarosan megjelenik a folytatása. Éppen ezért itt az ideje feleleveníteni az emlékeket az első filmmel kapcsolatban. A történet mélyebb betekintést enged a DC-képregényvilág egyik legismertebb karakterének korábbi éveibe. Hogyan vált azzá a pszichopata gyilkossá, akit jól ismerünk a Batman-sztorikból?

A második résszel kapcsolatban itt tudsz érdekességeket olvasni.

2. Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

És ha már Jokerről van szó, akkor a karakter szerelméről is érdemes pár szót szólni. Margot Robbie Harley Quinn-je az Öngyilkos osztag filmekben mutatkozott be, nagy népszerűségének köszönhetően pedig hamar saját megjelenést kapott. A Ragadozó madarakban a szereplő kibontakozását figyelhetjük végig, ahogyan egyedül próbál boldogulni a nagyvilágban.

3. Phillips kapitány

Tom Hanks klasszikus alakítását mindenkinek kötelező megnézni. A sztori 2009-ben játszódik, a főszereplő pedig egy hajóskapitány. A munkája gördülékenyen folyik az előírtak szerint, viszont minden tönkremegy, amikor szomáliai kalózok támadják meg a fedélzetet és ejtik foglyul a személyzetet.

4. A hercegnő

A korona című Netflix-széria népszerűsége miatt nagyobb figyelem hárult a királyi családra, mint bármikor korábban. Diána hercegné mentális egészsége, a médiában minden nap boncolgatott házassága és válása, illetve a tragikus halálának előzményei már a szériában is be lettek mutatva, de ez a szál egyértelműen nem kapott megfelelő hangsúlyt. A dokumentumfilmben betekintést nyerhetünk az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb befolyással bíró nőjének életébe.

5. A menü

Végezetül egy friss megjelenés, amiben Ralph Fiennes játssza a főszerepet. A produkció számos jelölést kapott különböző díjakra, melyek közül sokat meg is szerzett. A történet középpontjában álló személy egy előkelő sztárszakács, aki egy csapatot lát vendégül magánszigetén álló éttermében. Ahogyan azt sejthetjük, a helyszínen nem minden az elvárások szerint történik.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: Pure Wow