A Jóbarátok című sorozat főszereplői

Jövőre érkezik Magyarországra az HBO Max

A streamingszolgáltató október végén indul Európában, hazánkba csak 2022-ben érkezik.


Október 26-án indul a WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max Európában: Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik a vadonatúj streamingszolgáltató, írja a közlemény alapján a hvg.hu.

A streamingszolgáltató 2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő területeken válik elérhetővé: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia, ám ezeken túl több országban is tervezik a szolgáltatás bevezetését. Az HBO Max egy októberi virtuális rendezvényen mutatkozik be Európában, amely ismerteti majd például a termék- és tartalomkínálatot, valamint az árpontokat.

Az HBO Max a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) magas minőségű szórakoztató univerzumát kínálja majd egy közös felületen, Európában először.

„Történelmi pillanat ez: az HBO Max megérkezik Európába. A Harry Potterhez, a Trónok harcához és az Agymenőkhöz hasonló WarnerMedia filmeket és sorozatokat Európa-szerte szenvedélyesen nézik a rajongók, és az HBO Max azért jött létre, hogy a legintuitívabb és legkényelmesebb nézői élményt nyújtsa számukra, miközben ezeket a tartalmakat és más nagyszerű produkciók sokszínű választékát fogyasztják"

– mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője.

Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában).