II. Erzsébet nem túl elégedett A Korona ötödik évadában

II. Erzsébet nem túl elégedett A Korona ötödik évadában

Megérkezett az első hivatalos fotó A Korona (The Crown) ötödik évadához.


Folytatódik a Netflix a brit királyi családról szóló, népszerű sorozata, melynek új, már a kilencvenes évekbeli eseményeket bemutató évadában Imelda Staunton (Harry Potter és a Főnix Rendje) veszi át II. Erzsébet angol királynő szerepét Olivia Colemantól. Mivel A Korona II. Erzsébet fiatalkorától, a trónra kerülésén át, napjainkig szól, így a királynőt alakító színészeket két évadonként lecserélik. Staunton és Coleman előtt Claire Foy volt látható a fiatal Erzsébetként.

Az ötödik évad forgatása júliusban kezdődött, melyben Jonathan Pryce Fülöp hercegként,Jonny Lee Miller (Trainspotting) pedig Sir John Major, az Egyesült Királyság egykori miniszterelnökeként tűnik fel, aki Margaret Thatchert váltotta a miniszterelnöki székben 1990-ben.

Ha minden igaz, az új szériában állítólag szerepel majd Diana hercegnő híres, a BBC Panoramának adott interjúja is. Ez volt az a beszélgetés, melyre Martin Bashir újságíró annak idején megtévesztéssel vette rá a hercegnőt, hogy nyilatkozzon neki.

Már az új Dianát is láthatjuk

Az immár kétgyermekes Diana hercegnét Elizabeth Debicki alakítja majd, akiről képek is érkeztek, ezek tanúsága szerint nagyon jól sikerült a casting. Fotóriporterek pedig egészen Monacóig követték a forgatást, ahol Diana és Károly egy családi nyaralását játszották újra egy híres jachton, itt írtunk róla bővebben.