Jennifer Aniston

Erre a szerepére a legbüszkébb Jennifer Aniston

Jennifer Aniston az elmúlt évtizedekben számos nagysikerű produkcióban szerepelt. De mégis melyik volt a kedvenc karaktere?


Jennifer Anistont Hollywood egyik nagyasszonyaként tartják számon, ami nem csoda, hiszen az évek alatt olyan fontos produkciókban szerepelt, mint a Jóbarátok, vagy épp a mostanában nagy sikerrel futó The Morning Show.

Egy Anistonhoz hasonló, több évtizedes karrierrel rendelkező színésznő esetében az ember joggal gondolkodik el azon, hogy a sztár vajon melyik karakterét szerette a legjobban? A Jóbarátok Rachelje azonban már évekkel ezelőtt megválaszolta ezt a kérdést!

Ez is érdekelhet: Pillants be Jennifer Aniston 21 millió dolláros házába!

A Vanity Fairnek adott 2014-es interjújában Aniston elárulta, hogy különösen büszke a 2011-es Förtelmes főnökök című vígjátékban nyújtott teljesítményére, amely során Dr. Julia Harrist alakította. Dr. Harris egy nyíltan flörtölő fogorvos, aki rendszeresen zaklatja az asszisztensét, Dale-t.

Imádom Dr. Juliát. Tudod, imádom játszani az őrült nőt a Förtelmes főnökökben

– mondta Aniston akkoriban a lapnak.

Érdemes pár szót ejteni a moziról is: a Jason Bateman, Jason Sudeikis, Colin Farrell, Donald Sutherland és Jamie Foxx főszereplésével készült film három barát történetét meséli el, akik eltervezik, hogy megölik a főnökeiket.

Abban a pillanatban, amikor megjelent az ajtóm előtt a forgatókönyv, és elolvastam az első jelenetét, alig vártam, hogy eljátsszam ezt a szerepet

– jegyezte meg a színésznő még 2011-ben.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty Images