Jennifer Lopez

Minden, amit eddig Jennifer Lopez új filmjéről tudunk

Jennifer Lopez a jövő hónapban bemutatja saját filmjét, a This Is Me...Now: A Love Story-t, amelyet a This Is Me...Now című készülő albuma ihletett.


J.Lo most az instagramjára kiposztolta a trailert is, azt írva:

Évek óta nem voltam ennyire ideges, izgatott, rémült és izgatott, hogy valamit megoszthatok veletek!!!

Hozzátette, hogy ezt a történetet elmesélni „a legszemélyesebb dolog, amit valaha tett". Az alábbiakban összeszedtünk minden, amit tudnod kell az újdonságról.

​Mi lesz ez a film?

Lopez közelgő filmjét a következő albuma, a This Is Me...Now ihlette. Az Amazon MGM Studios úgy írja le a filmet, hogy „semmi ilyet nem láttál még Jennifer Lopeztől. Dave Myers rendezővel közösen Jennifer egy narratíva-központú filmes odüsszeiát alkotott, amely át van itatva mitológiai történetmeséléssel és személyes gyógyulással. Az egy évtized óta első stúdióalbumával egy időben megjelenő, műfajilag eltérő film a saját szemével mutatja be a szerelemhez vezető útját. Fantasztikus jelmezekkel, lélegzetelállító koreográfiával és sztárvendégekkel."

​Mikor kerül a mozikba?

This Is Me... Now: A Love Story 2024. február 16-án jelenik meg, ugyanazon a napon, mint az albuma.

​Hol lehet megnézni a filmet?

Kizárólag az Amazon Prime Videón lesz látható, szóval érdemes lesz előfizetni, ha meg akarod nézni.

​Kik szerepelnek benne?

Bár Lopez lesz a főszereplő, mellette számos híresség feltűnik majd, többek között: Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Tony Bellissimo, Derek Hough, Trevor Jackson, Paul Raci, Bella Gagliano, Brandon Delsid, Ashley Versher, Malcolm Kelner, Alix Angelis, Danielle Larracuente, Matthew Law és természetesen Ben Affleck.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images