Négy barátnő együtt filmezik

3 csajos film barátnős estékre

Nincs is annál jobb, mint mikor a lány barátnőinkkel egy filmezős, csajos estét tartunk. Ilyenkor előkerülhet a popcorn, a bor és a legjobb filmek. Mutatjuk három szuper jó csajos filmet, amiket érdemes egy barátnős estén nézni!


Koszorúslányok

Szereplők: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Ellie Kemper, Melissa McCarthy

Idő: 124 perc

Bár Annie élete épp romokban hever, de ez nem akadályozza meg abban, hogy a legjobb barátnője tanúja legyen. Szeretné a legtöbbet kihozni barátnője mérföldkőnek számító eseményéből, azonban egy másik, sikeresebb barátnő háttérbe akarja szorítani. Ez természetesen egy zűrökkel teli rivalizáláshoz vezet, amire a leendő menyasszonynak természetesen semmi szüksége. Igazi csajos vígjáték, amin garantáltan jól szórakozhatunk barátnőinkkel.

Szex és New York 1

Szereplők: Sarah Jessica Parker, Chris Noth

Idő: 145 perc

A film a sorozat folytatása, melyben Carrie Bradshaw elkötelezett kapcsolatban van Mr. Biggel, és mint mindig, ő és barátai továbbra is támogatják egymást, miközben egyensúlyoznak karrierjük és párkapcsolatuk között. A dolgok azonban rosszra fordulnak, amikor egy bizonyos barátnő veszélybe sodorja Carrie kapcsolatát. Talán nincs is ennél jobb film egy csajos estéhez!

Bajos csajok

Szereplők: Rachel McAdams, Lacey Chabert, Amanda Seyfried.

Idő: 96 perc

Cady Heron, a magántanuló lány először kezd állami iskolába járni és beépül a plasztik lányok közé, hogy barátainak segítsen. Azonban a beépülést túl komolyan veszi és már-már ő is kezd plasztik lány lenni, így lassan elveszíti az igaz barátait. Csavaros, izgalmas, őszinte barátságról szóló film.

Nyitókép: Shutterstock

(PureWow)