Johnny Depp és Kate Moss egymás mellett állnak elegáns ruhában

Miért szakított Johnny Depp és Kate Moss?

Johnny Depp rágalmazási pere már április 11-e óta folyik, amiről részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz.A Karib-tenger kalózai sztárja 50 millió dollár kártérítést követel Heardtől. A per során már felmerült Depp korábbi párja, Kate Moss neve is.


Az internetet elárasztotta egy bizonyos videó a tárgyalásról, amin úgy látszik Amber Heard tanúvallomása alatt Johnny Depp ügyvédei és stábja hatalmas örömben tört ki. Ez annak köszönhető, hogy az Aquaman színésznője Kate Mosst említette vallomása során.

Amber vallomása alatt beszámolt egy állítólagos verekedésről exférje és annak húga, Whitney között, ami még 2015-ben történt. A színésznő elmondása szerint a dulakodás a lépcsőn történt, amiről azonnal Kate Moss jutott eszébe, akit korábbi pletykák szerint Johnny lelökött a lépcsőn.

,,Johnny neki lendült. Nem hezitáltam, nem vártam. Azonnal Kate Moss és a lépcső jutott eszembe"

- emlékezett vissza Heard a 2015-ös esetre.

Depp csapata - úgy sejtik -, azért fakadt ki örömben, mikor Heard Kate Moss nevét említette, mert bizonyítékaik lehetnek az állítás cáfolására, miszerint Johnny lelökhette Moss-t a lépcsőn évekkel ezelőtt.

A szupermodell neve azóta ismét felkapott lett és a rajongók már alig várják, hogy többet megtudhassanak Kate Moss és Johnny Depp kapcsolatáról és szakításáról.

Miért szakítottak?

Kate Moss és Johnny Depp nyilvánosan 1994 és 1997 között randevúzott. Kapcsolatuk 1997-ben ért véget, ekkor Depp éretlenségére és botorságára fogta a szakításukat, azonban viszonyuk tele volt hullámvölgyekkel és vitákkal, melyekről bűnügyi letartóztatásokról szóló jelentések tanúskodnak.

Egy 1998-as interjúban, egy évvel szakításuk után, Depp vállalta a felelősséget megromlott kapcsolatukért.

,,Annyira hülye voltam, mert rengeteget tettünk a kapcsolatunkért. Nekem kell vállalnom a felelősséget a történtekért. Nehéz eset voltam és hagytam, hogy a munkám akadályozzon és nem adtam meg neki azt a figyelmet, amit érdemelt volna"

- mondta Depp az interjú során, melyben még arra is kitért, hogy a munkáját nem lett volna szabad hazavinnie magával.

A szupermodell szintén nagy őszinteséggel és nyíltsággal beszélt korábban Deppel való kapcsolatáról. Egy régebbi interjúban elmondta, hogy igazán senki se tudott gondoskodni róla, bár Johnnynak sikerült kezdetben egy kicsit. Kate azt is megemlítette, hogy A Karib-tenger kalózai színészének mindent elhitt és bármit tanácsolt neki, megfogadta. Ez később hiányzott is Mossnak, miután kapcsolatuk véget ért.

A lépcsős pletykákról, amik egykor szárnyra kaptak sem Kate, sem pedig Johnny soha nem beszéltek a nyilvánosság előtt.

Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási tárgyalása folyamatban van, a részletekről hamarosan beszámolunk.