Jack Sparrow a Karib-tenger kalózai című filmben

Johnny Depp még sosem nézte újra első megjelenését Jack Sparrowként

Már régóta tart a pereskedés Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard között, az ügy pedig már a tárgyalótermekig jutott. Nemrégiben egy olyan kijelentés hagyta el az ismert színész száját, mely szerint még sosem látta az első Karib-tenger kalózai filmet, annak ellenére, hogy Oscarra jelölték.


A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka 2003-ban jelent meg, melyben a közönség először találkozhatott Depp bohókás, jó humorú, rumkedvelő kalózával, vagyis Jack Sparrow kapitánnyal. A karaktert annyira megkedvelték a rajongók és a stúdió is, hogy a franchise minden epizódjában visszahozták egy újabb megjelenésre. Az utolsó rész — A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja — 2017-ben jelent meg.

Deppet a megjelenés évében Oscar-díjra is jelölték alakításáért, azonban nem nyerte el a kitűntetést. A hatalmas rajongótábor és a történet folytatásai ellenére a színész még egyszer sem ült be egy moziba, vagy kapcsolta be otthon a filmet, így egészen idáig sohasem látta egyben a produkciót.

A kijelentésével Jared Leto közelmúltbeli megszólalását követte, miszerint ő több mint 22 éve nem látta egyik saját filmjét sem. Ezzel Johnny Depp olyan híres filmsztárok sorát erősíti, melyben Meryl Streep, Joaquin Phoenix, Javier Bardem és Reese Witherspoon is megtalálható, ők ugyanis szintén nem szeretik visszanézni magukat bizonyos indokok miatt.

A filmsorozat folytatásáról már régóta folynak a tárgyalások, viszont egy ideje már nem lehet híreket hallani sem a forgatókönyv készüléséről, sem a forgatások kezdetéről. Ezt természetesen befolyásolhatta Depp bírósági ügye is. Sajnos egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a történetnek meg kell tanulnia Jack Sparrow nélkül boldogulni.

Állítólag készül egy spin-off széria Margot Robbie szereplésével, egyes rajongók szerint pedig nem ártana egy alapos vérfrissítés a szériának, mivel az utóbbi megjelenések egyáltalán nem teljesítettek az elvárásokhoz méltón a kasszáknál, valamint a reakciók ügyében sem.

Forrás: Screen Rant