Lady Gaga

Lady Gaga először látható Harley Quinnként — ilyen lesz a Joker 2-ben

Valentin-nap alkalmából a Joker 2 rendezője megosztotta az első forgatási képet Lady Gagáról. Az énekes-színész Harley Quinn szerepében lesz látható a 2019-es film folytatásában.


A Joker első részében Arthur Fleck megőrülését, bűntetteit és lelki gyötrelmeit nézhették végig az emberek. A második felvonásra — Joker: Folie à Deux — az első film főszereplője, Joaquin Phoenix visszatér, mint Gotham City őrült bohóca, aki az utolsó jelenetében hatalmas felfordulást okozott az egész városban.

A következő filmben viszont nem lesz egyedül. Mellette lesz a képregényekből és más élőszereplős — vagy rajzfilmes — feldolgozásokból ismert Harley Quinn. A két karakter minden változatban szerelmes egymásba, így feltehetően egy semmihez sem fogható, bizarr érzelmes szál kibontakozását láthatjuk majd.

És ha már szerelemről lesz szó, akkor a filmek rendezőjének — Todd Phillips — közzé kellett tennie valamit Valentin-napra. Az ünnep alkalmából megosztotta az első fotót Gaga karakteréről, ahogyan éppen szemtől szembe állnak egymással Jokerrel. A helyszín feltehetően az Arkham Elmegyógyintézet, ahol az eredettörténet szerint a két szereplő először találkozik.

Az előreláthatóan 2024-ben érkező filmről tudni érdemes, hogy musicalszerű betétekkel lesz kiegészítve.

A DC filmes világában a rajongók eddig Margot Robbie-t szokhatták meg Harley Quinnként. Ő feltűnt az Öngyilkos osztag filmekben, illetve egy önálló produkcióban is — Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása).

Ellenben ennek a Jokernek a világa nem tartozik a többi DC-szuperhősfilm univerzumába, így a két szál nem üti egymást. Ebben a történetben például Batman sem létezik, így semmi sem akadályozza, hogy egymással párhuzamosan két színésznő alakítsa Harley-t.

Nyitókép: Getty

Forrás: Screen Rant