egy nő Netflixet néz

Ez a rejtélyekkel teli dráma jelenleg a legnépszerűbb a Netflixen

A streamingplatform toplistája hétről hétre változik, most egy rejtélyekkel teli drámasorozat került az élre.


Outer Banks

Jelenleg az Outer Banks az egyik legnépszerűbb sorozat a Netflixen a platform nyilvános rangsorolási rendszere szerint.A rejtélyes dráma a negyedik évaddal tér vissza, folytatva a kincskereső és a kapcsolatokban eligazodó tizenévesek történetét a címadó észak-karolinai közösségben. A negyedik évad első fele október 10-én jelent meg, az utolsó öt epizód pedig november 7-én kerül a képernyőre.

Az Outer Banks főszereplői Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss és Rudy Pankow.

Mutatunk még pár izgalmasnak ígérkező sorozatot, amelyek nálunk még nem elérhetők, de már alig várjuk, hogy láthassuk őket. Rejtélyekben és borzongásban bennük sem lesz hiány!

Cáfolat (Disclaimer)

Reméljük, hamarosan nálunk is elérhető lesz az új pszichológiai thriller, a Cáfolat. A 2015-ös regény alapján készült sorozat főszereplője Cate Blanchett, aki egy díjnyertes újságírót és dokumentumfilmest alakít, aki nagy titkot őriz. A sorozatot Alfonso Cuarón írta és rendezte, és Kevin Kline, Sacha Baron Cohen, Kodi Smit-McPhee, Louis Partridge és Lesley Manville is szerepel benne.

​Teacup

Újabb kísérteties sorozat, amit még Stephen King is szétdicsért, amikor megnézte. A Teacup története egy csoport szomszéd körül forog a vidéki Georgiában, akiknek össze kell fogniuk, amikor közösségük rejtélyes fenyegetéssel néz szembe. A sorozat főszereplői Yvonne Strahovski, Scott Speedman, Kathy Baker és Chaske Spencer.

​Citadel: Diana

A Citadel: Diana premierje október 10-én volt az Amazon Prime Videon, mi egyelőre reménykedünk, hogy hamarosan hozzánk is elér. Az olasz kémsorozat a Citadella című amerikai sorozat spin-offja, amelynek főszereplői Richard Madden, Priyanka Chopra, Stanley Tucci és Lesley Manville voltak. A Citadel: Diana főszereplői nagyrészt olaszok, köztük Matilda De Angelis, Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton és Thekla Reuten.

Forrás: HuffPost Life

Nyitókép: Shutterstock