Lisa Kudrow

Lisa Kudrow imádta a Jóbarátok forgatását, de egy dolog mégis „irritálta"

Lisa Kudrow több mint 10 évig dolgozott a Jóbarátok című sorozatban, és imádta − de volt egy meglepő dolog, ami bosszantotta.


A Conan O'Brien Needs A Friend podcast július 23-i epizódjában Kudrow elmondta, hogy a Jóbarátok forgatása közben gyakran idegesítette az élő stúdióközönség túlzó reakciója, amiről kollégája, Jennifer Aniston mesélt O'Briennek.

Túl sokáig nevettek. Nem volt annyira vicces. Nem volt őszinte reakció, és ez irritált engem. Elrontották a műsor többi részének időzítését. Néha csak kinéztem, ha túl sokáig nevettek, és azt mondtam: »Ugyan már!« Tényleg dühös voltam

− magyarázta Kudrow.

Azzal érvelt, hogy egy tévéműsor az otthoni nézőknek készül, nem a stúdióközönségnek, és bár a nevetésüket értékelik, az zavarhatja a színészeket.

Ha ez egy színpadi előadás lenne, akkor addig nevetnek, ameddig akarnak. Majd kitalálok valamit, amivel lefoglalhatom a karakteremet, amíg várakozom, hogy folytathassam. Ez így van rendjén. De ez egy forgatás, és így csak állok ott... az ember próbál úgy csinálni, mintha bólogatna, hogy »Igen, ezt mondtam«. Ez szörnyű

− pontosított.

a J\u00f3bar\u00e1tok szerepl\u0151i

Fotó: Profimedia

Kudrow elmagyarázta, hogy az írók a stúdióközönség reakcióira hagyatkoztak, gyakran a saját kárukra. Elmondta, hogy általában hat-nyolc órát vett igénybe a Jóbarátok egy epizódjának forgatása, és annyi felvételt készítettek, hogy a közönség végül abbahagyta a nevetést az ismétlődő vicceken, ami arra késztette az írókat, hogy átírják és újabb felvételeket készítsenek.

Elsőre működött! Miért nem tesszük az első felvétel nevetősávját át arra a felvételre, amelyik végül lesz? Kit zavar az, hogy már nem nevetnek? Engem nem. Folytathatjuk tovább

− mutatott rá Kudrow.

Aniston ezt az ízelítőt a társáról a Variety Actors On Actors Quinta Brunson interjúja során árulta el:

Lisa Kudrow egyébként utálta, ha a közönség nevetett. Azt mondta, hogy »Fúj, még mindig − pedig még nem is végeztem!« Ez nem is olyan vicces!

Forrás: Bustle

Nyitókép: Shutterstock