Omar Sy a Lupin egyik jelenetében

Lesz a Lupinnak 4. évada? Ezt tudjuk eddig

Nem Assane Diop volt az egyetlen, aki értetlenül állt a Lupin 3. évadának fináléja után.


Bár a Netflix még nem jelentette be a francia sorozat folytatását, a cliffhanger befejezés eléggé valószínűvé teszi a 4. évadot az Omar Sy által játszott karakter számára.

George Kay, a krimi társalkotója és írója tudta, hogy a nézőknek kérdéseik lesznek a gonosztevő Hubert Pellegrini (Hervé Pierre) visszatérésével kapcsolatban.

A „nagyon nyitott befejezést" kibontva Kay a RadioTimes.com-nak arról beszélt, hogy a csavar hogyan hatna a lehetséges folytatásra:

Olyan volt a vég, mintha azt kérdeznénk: »Tényleg ez történt az imént?«. Ami jó, de azért egy kicsit kísérteties is. A legjobb hely az évad befejezésére.

Lupin: Part 3 | Official Trailer | Netflix

Kaynek és csapatának már „jó terve" van a cliffhanger kibontására, amelyben Pellegrini „biztosan" jelentős szerepet játszik majd.

Számomra nem kérdés, hogy Pellegrini ott áll valami mögött. A Lupinban semmi sem történik véletlenül. Assane Diopnak sok ellensége van, de csak egy főellensége

− mondta Kay.

Tekintettel a Lupin hatalmas nézettségére − a Netflix szerint 70 millió előfizető streamelte a sorozatot világszerte a megjelenés első 28 napjában −, a megújítás mindenképpen elképzelhető. Sy is kész visszatérni az „úri tolvaj" karakterébe, amelyet kifejezetten neki találtak ki.

A sorozat Maurice Leblanc könyveit használja inspirációként, de Kay ügyel arra, hogy a könyvek csak mint Easter Eggek szerepeljenek benne, nem adaptál teljes történetszálakat. Ahogy azt a Variety-nek 2021-ben kifejtette, a könyveket felváltva használja írásgyorsítóként, inspirációként és „szabadulj a börtönből kártyaként", amikor „elakad".

A lehetséges 4. évad időzítését nehéz megjósolni, de bízzunk a legjobbakban.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia