Tom Felton a Harry Potter-filmek egyik díszletében

Újra együtt a Malfoy-család — a Harry Potter sztárjai ismét összeálltak​

A Harry Potter-filmek forgatásai tíz éven keresztül tartottak, így nem csoda, hogy a szereplők életre szóló barátságokat kötöttek a színfalak mögött. Az idén megjelent beszélgetős műsor, amibe újra összeszedték a karaktereket, csak a kezdet volt. Ismét összeállt két ikonikus szereplő.


A megjelent epizódokban a címszereplő ellenpólusa Draco Malfoy volt, aki a Mardekár-ház zsarnokaként tűnt fel. Apja befolyását szinte minden részben kihasználta, hogy fentebb jusson az iskolai ranglétrán és az életben. Kiváló példa erre, amikor csak azért válogatták be a kviddiccsapatba, mert szülei megvették a legjobb seprűket.

Draco apja — Lucius — fiánál sokkal gonoszabb személyiséggel rendelkezett, így nem csoda, hogy nevelésével folyamatosan a rossz oldalra sodorta fiát. Kettejük szerepe a történet előrehaladtával folyamatosan nőtt, amikor Voldemort mellé állva Harryék ellen harcoltak.

Végezetül a fiatalabb Malfoy jó útra tért, ahogy azt a zárójelenetben is látni lehet.

A két szereplőt Tom Felton és Jason Isaacs keltették életre, akik nemrég újra egymásba botlottak. A találkozásuk örömére egy közös fényképet is készítettek, amelyet Felton saját Instagram-oldalán tett közzé. Leírásában egy vicces utalást tett népszerű karakterének egyik legtöbbet emlegetett mondatára:

„Elmondtam apámnak, hogy játszottam a 2:22 A Ghost Storyban.”

Tudni illik, Malfoy számtalanszor fenyegette meg azzal osztálytársait, hogy az őt rosszul érintő történtekről beszámol majd édesapjának, aki lépéseket tesz majd a büntetések ügyében. A friss találkozásra egyébként pont annak a színháznak a bejáratánál került sor, ahol Felton lépett fel aznap az említett darabban.

Bár Harry Potter világa a Legendás állatok filmekben kibővült, a történet mégsem képes teljesen visszavarázsolni azt a hangulatot, amit az eredeti karakterek nyújtottak. Sajnálatos módon az egykori színészek közül sokan nem szeretnének visszatérni, többek között a főszereplő, Daniel Radcliffe sem.

Indokairól egy korábbi cikkünkben lehet részleteket megtudni.

Nyitókép: Getty

Forrás: Screen Rant