Mel Gibson

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Az Oscar-díjas színész is szerepel abban a háromrészes tévésorozatban, amely a John Wick-filmekben megismert Continentalról, a bérgyilkosok hoteljéről szól.

Mel Gibson is szerepel a háromrészes John Wick-előzménysorozatban, mely a hetvenes évekbeli ifjú Winston Scott szemszögéből mutatja be a Continental történetét. A The Continental című produkcióban Winston veszélyes utat jár be a New York-i alvilágban, hogy megszerezze az ikonikus szállodát, a világ legveszélyesebb bűnözőinek találkozóhelyét.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Lionsgate Televízió által megrendelt produkcióban ki alakítja Scottot, akit a filmekben Ian McShane játszott. Azt viszont már lehet tudni, hogy Gibson egy Cormac nevű karakter szerepét kapta, írja az MTI a Deadline híre alapján.

Az ausztrál színész-rendező 1976 és 1983 között a The Sullivans című ausztrál tévésorozatban mutatkozott be a közönségnek. A széria alatt forgatta George Millerrel a Mad Maxet, majd Peter Weir Gallipoli és A veszélyes élet éve című filmjeit.

Gibson Hollywoodban a Halálos fegyver-sorozattal futott be, két Oscar-díját pedig A rettenthetetlen című filmért kapta rendezőkét és producerként 1996-ban.

A John Wick-trilógia eddig csaknem 600 millió dolláros (186 milliárd forintos) jegybevételt hozott világszerte. A negyedik epizódot éppen most forgatják Németországban, Franciaországban és Japánban Keanu Reeves főszereplésével. McShane korábban elmondta, hogy nem szerepel a The Continentalban, legfeljebb a hangalámondásban vesz majd részt. Valószínűleg Reeves sem játszik benne, de az elképzelhető, hogy executive producerként dolgozik majd a minisorozaton.