Az ördög Pradát visel, jelenetkép

Emily Blunt szerint Meryl Streep teljesen megváltozott Az ördög Pradát visel után

Emily Blunt elárulta, hogy Meryl Streep azért változtatott egy régi karrier szokásán, mert „nyomorultul" érezte magát Az ördög Pradát visel forgatásán.


Streep David Frankel 2006-os vígjátékában Miranda Priestlyként, egy divatmagazin félelmetes szerkesztőjeként tűnt fel, Blunt pedig a társasszisztensét alakította, aki pokollá teszi az újonnan induló Andy (Anne Hathaway) életét.

Blunt és Hathaway újra összeült egy beszélgetésre a karrierjükről, amelyet a Variety nemrég tett közzé, és természetesen szóba került Streep Golden Globe-jelölt alakítása a filmben. Miközben a páros a film több emlékezetes jelenetét is felidézte, Blunt bevallotta, hogy a film forgatása közben nem tudta abbahagyni a nevetést, mivel az ő karaktere „a legtöbbször szörnyű" volt Hathaway karakteréhez képest.

Hathaway itt elmondta, hogy szerinte Streep „mindig is szeretett volna velünk együtt szórakozni", de tartózkodott ettől, mivel „annyira a karakterében tartotta magát".

Az ördög Pradát visel Trailer magyar

Blunt ezután rámutatott, hogy Streep − aki akkoriban a Method acting színészi módszert alkalmazta a forgatásokon −, úgy döntött, hogy a továbbiakban lemond erről, mivel annyira rosszkedvűnek érezte magát, hogy kimarad a nevetésből.

Ezen a forgatáson annyira nyomorultul érezte magát amiatt, hogy a forgatás másik oldalán mi mindannyian buliztunk, hogy azt mondta, hogy »Ezt nem fogom még egyszer megcsinálni«

− mondta Blunt.

Hathaway korábban azt mondta, hogy „nem tudja, hogy lehet-e" folytatása a filmnek.

A színésznő, aki jelenleg az Eileen című új filmben játszik, a View című amerikai talkshow-ban az alábbiakat mondta:

Szerintem az a film még egy másik korszakban készült. Most minden annyira digitális lett, az a film pedig a fizikai dolgok előállításának koncepciója körül forgott.

Ugyanakkor azon is elgondolkodott, hogy mit is jelenthetne egy esetleges folytatás:

Csábító arra gondolni, hogy Andy és Emily viszik Mirandának a kávéját, aki közben valahol Európában van, majd útközben felszedik Stanley Tuccit Olaszországban egy étteremben. Csábító, de nem hiszem, hogy ez meg fog történni.

Forrás: Independent

Nyitókép: Profimedia