mundruczo kornel

Hamarosan a Vígszínházban állítja színpadra Mundruczó Kornél díjnyertes filmjét

Május 4-én és 5-én láthatjuk a díjnyertes Pieces of a Woman színpadi változatát a Vígszínházban, Mundruczó Kornél rendezésében.


​Szinte az összes nagy filmfesztiválról hozott el díjat Mundruczó Kornél nagyszabású, a Newtflix által finanszírozott, és még most is megtekinthető drámája, a Pieces of Woman.

A Közép-Európában játszódó családtörténet a női lét egyik legfájdalmasabb lehetőségével néz szembe, és áll ki azok mellett, akik a választás lehetőségéért harcolnak.

A filmet a lengyel TR Warszawa állította színpadra, így lengyel nyelven, angol és magyar felirattal tekinthető majd meg az előadás a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül. – írja a hamuesgyemant.hu.

„Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata drámaíró minden szereplőt nagy empátiával ábrázol, nem ítélkeznek, nem illetik kritikával a családi asztal körül összegyűlt szereplőket. Az előadás bensőséges hangulatával, részletgazdag, valósághű történetével és a színészi alakítások érzékenységével ragadja meg a nézőt" – olvasható a darab ismertetőjében.

A Pieces a Woman trailere:

Nyitókép: Hamu és Gyémánt/Sárosi Zoltán