Nem férek a bőrödbe, 2. rész

Nem akármilyen cselekménnyel tér vissza a Nem férek a bőrödbe 2. része

Alig néhány héttel azután, hogy Lindsay Lohan megerősítette, hogy készül a Nem férek a bőrödbe 2, máris nyilvánosságra kerültek a folytatás lehetséges cselekményének részletei.


Lohan és színésztársa, Jamie Lee Curtis a hírek szerint a 2003-as filmben játszott szerepükbe bújnak újra, mint az anya-lánya duó, Anna és Tess Coleman. Az Entertainment Weekly szerint a páros ismét testet cserél majd, de nem egymással. Helyette egy-egy tinilánnyal cserélnek majd helyet: Harperrel, Anna 14 éves lányával, vagy Lilyvel, Anna leendő férjének, Ericnek a lányával.

A folytatás rendezője, Nisha Ganatra nemrég osztotta meg az Instagramon a Harperre vonatkozó castingfelhívást, amelyben a karaktert „éles humorérzékkel rendelkező, vadóc lányként" írta le, aki „mostanában kicsit rosszkedvű, mert a régóta egyedülálló anyukája hozzá fog menni a brit étteremtulajdonos Eric Davishez".

Az Entertainment Weekly által megszerzett nem hivatalos forgatókönyvben az áll, hogy Harper „az intelligenciáját fogja használni", hogy megakadályozza, hogy az anyja hozzámenjen a Londonban élő Erichez.

Jamie Lee Curtis \u00e9s Lindsay Lohan a Nem f\u00e9rek a b\u0151r\u00f6dbe egyik jelenet\u00e9ben

Fotó: Profimedia

2023 májusában a Hollywood Reporter megerősítette, hogy a Nem férek a bőrödbe 2 hivatalosan is fejlesztés alatt áll.

Nagyjából négy hónappal később, szeptemberben az eredeti film producere, Andrew Gunn elárulta, hogy a folytatásban a fiktív Pink Slip zenekar lesz a főszereplő, amelynek Lohan karaktere a barátnőkkel, Maddie-vel (Christina Vidal) és Peggel (Haley Hudson) együtt a frontembere.

Pont az írósztrájk előtt kaptunk egy forgatókönyv-vázlatot a folytatáshoz, és nagyon jó volt. Az író a legzseniálisabb ötlettel állt elő. Remekül használja a zenét és a zenekart

− mondta Gunn annak idején a Cosmopolitan-nek.


Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia