Családi affér, jelenetkép

6 film, amit nem érdemes most kihagyni a Netflix kínálatából

Számtalan streamelhető lehetőség áll már rendelkezésünkre a különböző platformokon, nehéz lehet a választás. Ezért ismét összeállítottunk egy listát a Netflix közkedvelt filmjeiből, ami nemcsak a legnépszerűbb újdonságokat tartalmazza, hanem néhány régi kedvencet is. Görgess tovább a legjobb választásokért!


1. Beverly Hills-i zsaru (1984)

Mielőtt a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley július 3-án debütál a Netflixen, kezdjük a legelejéről azzal a filmmel, amivel minden elkezdődött: a Beverly Hills-i zsaruval (1984). Ebben a közkedvelt klasszikusban Eddie Murphy egy John Ashton nevű utcai zsarut alakít, aki úgy véli, hogy valaki a Beverly Hills-i rendőrségen felelős gyermekkori barátja meggyilkolásáért. Egy régi barátja (Lisa Eilbacher) segítségével megpróbálnak a lehetséges gyanúsított nyomára bukkanni.

2. Családi affér (2024)

Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King a főszereplői ennek a vadonatúj Netflix-romkomédiának, amelyben egy fiatal nőnek meg kell küzdenie az anyja és nárcisztikus filmsztár főnöke között kibontakozó románccal.

​3. Robbanáspont (2024)

Apja hirtelen halála után a különleges erők kommandósa hazatér, hogy kiderítse, mi történt vele valójában. Amikor a lány elkezd kérdéseket feltenni, egy erőszakos banda, amely az egész várost irányítja, el akarja tüntetni.

​4. Minyonok (2015)

Ismerd meg Kevint, Stuartot és Bobot, akik arra szentelték az életüket, hogy tökéletes szolgák legyenek. Amikor elindulnak új gazdát keresni, találkoznak Scarlet Overkillel, a világ első számú szuper gonosztevőjével, aki át akarja venni a hatalmat a világ felett.

​5. A bérgyilkos, aki nem is volt (2024)

A Hollandsworth 2001-es magazincikke alapján készült film egy Gary Johnson nevű filozófiaprofesszort követ, aki ál-bérgyilkosként dolgozik a rendőrség megbízásából. Amikor megismerkedik egy gyönyörű nővel, aki bántalmazó férje elől próbál elmenekülni, hajlandó bármit megtenni azért, hogy vele lehessen.

​6. Bébi úr (2017)

A filmsorozat első részében a történet a 7 éves Timmel kezdődik, aki egy öltönyös baba nagytestvérévé válik. Amikor rájön, hogy kistestvére valójában egy beépített kém, Tim és Bébi úr összefognak, hogy megállítsák a Puppy Co. vezérigazgatója által kitalált gonosz tervet.


Forrás: PureWow

Nyitókép: Netflix