Netflix-logó

Egy szerelmi átverés megrázó történetét meséli el a Netflix legújabb sorozata

A bűnügyi krimik rajongóinak ismét kedvez a Netflix. Október 16-án egy hátborzongató történetet feldolgozó dokumentumfilm-sorozat debütál a platformon: ez aSweet Bobby: Catfishing, avagy egy online szerelmi átverés története.


A 2021 és 2024 között nagy sikerrel futó podcast-sorozat alapján elkészült alkotásKirat igaz történetét meséli el. A nő élete örökre megváltozik, amikor a Facebookon kapsolatban lép egy régi barátjával, akiről hosszú évek után derül ki, hogy egyáltalán nem az, akinek mutatja magát.

A Bobby névre hallgató férfiről az áldozat szinte végig azt hitte, hogy már korábbról ismerték egymást a londoni szikh közösségen keresztül.

9 év alatt barátság alakult ki és mélyült el köztük, amely végül egy romantikus kapcsolatba is torkollott.

A szerelem azonban hamar baljóslatúvá vált, Bobby irányító viselkedése miatt ugyanis Kiratot elbocsájtották a munkahelyéről is. Bár azt gondolta, hogy a férfi Ausztráliában él, a nő végül rájött, hogy a profil mögött egy teljesen más személy lapul.

A dokumentumsorozat részeként láthatunk majd valós fényképeket, telefonos képernyőfotókat és exkluzív interjúkat magával az áldozattal is.

A streaming-platformon már korábban is jelent meg hasonló témát feldolgozó alkotás, elég csak a tehetős nőket meglopó szélhámosról szóló 2022-es A Tinder-csalóra gondolni.

A Sweet Bobby: Catfishing, avagy egy online szerelmi átverés története október 16-ától lesz elérhető a Netflix kínálatában.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock