egy fiatal nő netflixezik a tabletjén

Ez az új dokumentumfilm minden mást maga mögé utasít most a Netflixen

Ismét összegyűjtöttünk neked pár streamelhető néznivalót a hétre, hogy még véletlenül se unatkozz! Találsz köztük izgalmas újdonságokat, és örök klasszikusokat is.


1. Szerető, zaklató, gyilkos

A Szerető, zaklató, gyilkos jelenleg az egyik legnépszerűbb film a Netflixen a streamingszolgáltató nyilvános rangsorolási rendszere szerint.

Az új dokumentumfilm premierje február 9-én volt, és gyorsan felfelé száguldott a trendlistán. Ez egy vérbeli krimi, amely azt vizsgálja, hogyan vezetett egy nebraskai autószerelőnek az online társkeresésbe való betévedése egy csavaros szerelmi háromszöghöz és egy brutális gyilkossághoz. Míg a Netflixen a gyilkossági történetek általában többrészes doku-sorozatokat szoktak kapni, a Szerető, zaklató, gyilkos egy önálló, 90 perces film a bűncselekményről.

​2. A látogatás

A 2015-ös A látogatás című horrorfilm jelenleg a legnépszerűbb film az Apple TV+-on. Az M. Night Shyamalan által rendezett found footage film középpontjában egy tinédzser lány és öccse áll, valamint a furcsa dolgok, amelyek akkor történnek, amikor meglátogatják elhidegült nagyszüleiket.

A film főszereplői Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, Peter McRobbie és Kathryn Hahn.

​3. Suncoast

A Disney + legnépszerűbbje most a friss Suncoast című coming-of-age dráma, amely február 9-én csatlakozott a platformhoz, miután moziban is bemutatták.

A félig önéletrajzi filmet Laura Chinn írta és rendezte, a főszerepet pedig Nico Parker (akit sokan Thandiwe Newton és Ol Parker lányaként ismerhetnek) játssza, aki egy floridai tinédzsert alakít, aki idősebb bátyja betegségével és a hospice-ellátásban való leépülésével küzd. A filmet Woody Harrelson játéka teszi még színesebbé.

​4. Előző életek

Az Oscar-díjra jelölt Előző életek című romantikus dráma még megy a mozikban, de most már otthonról is elérhető a Paramount+-on.

Egy másik félig önéletrajzi film, Celine Song író és rendező alkotása az erőteljes gyermekkori barátságokról és a múltbeli és jelenlegi énünk közötti feszültségről.

​5. Snoopy és a szerelem


Az Apple TV+-on népszerűvé vált az 1975-ös Peanuts különkiadás, a Snoopy és a szerelem. A 25 perces műsor középpontjában az iskolás gyerekek állnak, akik próbálnak elnavigálni a szerelemben, miközben tipikus csínytevéseket követnek el.

Forrás: HuffPost Life

Nyitókép: Shutterstock