Vajon létezik szerelem első látásra? filmjelenete, 2023

Ez a film jelenleg a legnépszerűbb a Netflixen − ne hagyd ki te se!

Haley Lu Richardson sorozatbeli és filmbeli karakterei imádják beutazni a világot, és amikor csak tehetik, vad kalandokba keverednek.


A 28 éves színésznőt a Fehér Lótusz második évadának főszereplőjeként ismerte meg a vliág. Ő alakította Portia-t, Tanya (Jennifer Coolidge) sodródó asszisztensét, akit magukkal rántanak egy olaszországi nyaralásra, hogy aztán ott váratlan kalandokba keveredjenek.

Most Richardson újabb főszerepet játszik a Vajon létezik szerelem első látásra? című új romantikus filmben, amely gyorsan a Netflix legnézettebb filmjeinek toplistáján landolt.

A film premierje szeptember 15-én volt, és mindössze 24 óra kellett hozzá, hogy a romantikus dráma az első helyre kerüljön a listán. Jelenleg olyan népszerű filmeket is megelőz, mint a Ne merészelj eljönni a Bát Micvámra, vagy A Wall Street farkasa.

Love at First Sight | Official Trailer | Netflix

A film Jennifer E. Smith The Statistical Probability of Love at First Sight (Vajon létezik szerelem első látásra?) című regénye alapján készült. A filmben Hadley (Richardson) egy New Yorkból Londonba tartó repülőúton véletlenül találkozik egy Oliver (Ben Hardy) nevű idegennel. Amikor azonban kettejüket hirtelen elszakítják egymástól, attól tartanak, hogy talán soha többé nem látják egymást viszont. Aztán lehet, hogy a dolgok végül mégiscsak összejönnek.

Richardson és Hardy mellett a filmben Rob Delaney (Deadpool 2), Katrina Nare (Andor), Jameela Jamil (A Jó Hely), Luke Whoriskey (Hajsza), Tom Taylor (A sötét torony), Dexter Fletcher (Az elit alakulat) és Sally Phillips (Bridget Jones naplója) is szerepel.

A filmet Vanessa Caswill rendezte (aki a BBC minisorozatát, a Kisasszonyokat és a Tizenhármat is rendezte), a forgatókönyvet Katie Lovejoy írta.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Profimedia