Palvin Barbara és Dylan Sprouse a Tenenbaum, a házi átok című Wes Anderson-film szereplői bőrébe bújva a Vanity Fair videójában.

Palvin Barbara Wes Anderson-karakterként is jól mutat

Fiatal sztárok játsszák újra a Wes Anderson-filmek jeleneteit a Vanity Fair videójában, többek között a szupermodell is.


A magazin koncepciója az volt, hogy az ezredforduló után született fiatalok ezredfordulós filmklasszikusok jeleneteit játsszák el, írja a Hamu és Gyémánt. A Vanity Fair nemcsak színészeket hívott a projektbe, hanem énekes, TikTok-sztár és szupermodell is akad köztük, például Palvin Barbara, aki színész barátjával, Dylan Sprouse-zal közösen adta elő a Tenenbaum, a házi átok című Wes Anderson-film egyik jelenetét. Palvin Margot, míg Sprouse Richie Tenenbaum bőrébe bújt.

A videóban szerepel még Addison Rae (Mulholland Drive), Keke Palmer (Doktor Szöszi), Cherles Melton (Mátrix), Arnold Schwarzenegger fia, Partick Schwarzenegger (Amerikai pszichó), Storm Reid és Cordell Broadus (Nem adok kosarat!), Sydney Sweeney, Madelaine Petsch, Olivia Holt és Cailee Speany (Öngyilkos szüzek), Normani (Moulin Rogue!) és King Princess (Hedwig és a Mérges Csonk) is.