pamela anderson a szinpadon enekel

Pamela Anderson a Brodway-en debütált a Chicagóban, de vajon tényleg tud énekelni?

Mindannyiunk kedvenc életmentője és a 90-es évek egyik legfontosabb szexszimbóluma teljesen új szerepben mutatkozott be: a legendás Chicago című musical Roxyjaként a New York-i Broadway színpadán.

.

Bár az elmúlt években nem került túl sokszor rivaldafénybe a Baywatch gyönyörű színésznője, Pamela Anderson, idén aztán mindent bepótolt: először az év elején kijött egy sorozat, amiben ő és férje hírhed szexvideója kikerülésének a történetét dolgozta fel (itt írtunk arról, hogy változott át Pamelává a főszereplő), amelyről aztán azt nyilatkozta, hogy sosem fogja megnézni.

Ezt pedig ügyes érzékkel és jó időzítéssel meglovagolták a Chicago producerei, amikor bejelentették, hogy az immár 25 éve színpadon lévő, még Magyarországon is bemutatott kasszasiker musical ikonikus főszereplőjét, Roxyt Pamela Anderson alakítja majd. A fél világ elgondolkodott ekkor:

Pamela Anderson tud énekelni és táncolni?

Tegnap pedig megvolt a premier is, óriási volt a várakozás, és persze már rég elkelt az összes jegy. Az 54 éves színésznőt óriási ováció fogadta a színpadon, a teljes nézősereg szinte eufórikus állapotba került, ahogy Anderson először megjelent. Ez nemcsak azért volt meglepő, mert a covid-korszak igencsak megtépázta a jegyeladásokat, de nehéz is újra lázba hozni a közönséget egy 25 éve folyamatosan játszott darab kapcsán. Két, Tommy Lee-vel közös fia, Dylan Jagger Lee és Brandon Thomas Lee is ott ültek, és lelkesen szurkoltak édesanyjuknak.

Úgy tűnik, a producerek merész húzása bejött: Pamela Anderson tökéletes volt Roxy szerepére – egy 20-as évekbeli házasságtörő, aki megöli a szeretőjét, majd a média kedvencévé válik, miután saját magát védte a bíróságon. Szexi, jól mozog a színpadon, bombasztikus formában van, és tényleg jó a hangja, tehát nagyon jól fog járni mindenki, aki bejut az alatt a 8 hét alatt, amíg ő viszi a szerepet, ez ugyanis csak egy limitált edition esemény, amíg Anderson lesz Roxy. Nem először játszották ezt a készítők: Michelle Williams a Destiny's Childból, Brooke Shields és Melanie Griffith is felhúzta már a táncos cipőjét a darab kedvéért, a filmadaptációban pedig Renée Zellwegeré volt a szerep.

Nyitókép: Instagram/chicagomusical