Bajos csajok, jelenetkép

Jön a Bajos csajok musical − erre számíthatunk benne

Közel két évtizeddel az eredeti megjelenés után a Bajos csajok visszatér a mozivászonra. De ezúttal egy kis csavarral: a mostani változat egy musical.


A film 2024. január 12-én kerül az amerikai mozikba, és nem sokkal később valószínűleg hozzánk is megérkezik. Most pedig kijött a film vadonatúj előzetese, ami még inkább kíváncsivá tett minket.

Bár ez az előzetes nem sok dalt tartalmaz, ne tévesszen meg senkit: ez a film valóban egy musical, és egy teljes soundtracket fog tartalmazni, ami egyenesen a Broadway showból származik. Már most imádjuk az all-star szereplőgárdát, amelyben Reneé Rapp, Angourie Rice és Auli'i Cravalho is szerepel, valamint Tina Fey is visszatér a szerepébe. Ez a filmmusical 2024 egyik nagy filmes eseményének ígérkezik.

Tina a Variety-nek nyilatkozva a 2020-as bejelentésről azt mondta:

Nagyon izgatott vagyok, hogy visszahozhatjuk a Bajos csajokat a nagyvászonra. Hihetetlenül örömteli volt látni, hogy a film és a musical milyen sokat jelentett a közönségnek. Immár 16 évet töltöttem ezekkel a karakterekkel. Ők az én Marvel Univerzumom, és nagyon szeretem őket.

Mi mindent tudunk még a projektről? Tartsatok velünk, eláruljuk!

Ki játszik a Bajos csajokban?

Azt ajánljuk, készüljetek fel a Bajos csajok igazán epikus új verziójára.

Először is, itt van Angourie Rice (Pókember), aki Lindsay Lohan helyét veszi át az új lány, Cady Heron szerepében. Auli'i Cravalho, akit leginkább Moana hangjaként ismerhetünk, Janis Ian szerepében tűnik fel. Plasztikaként Reneé Rapp énekesnő alakítja Regina George szerepét, miután a Broadwayn sikeresen eljátszotta a Méhkirálynőt. Bebe WoodGretchent alakítja, míg Avantika a dilis Karen szerepét veszi át. Chris Briney pedig a szívtipró Aaron Samuels szerepében lesz látható.

A szereplőgárdát kiegészíti a Mad Menből ismert Jon Hamm, mint Carr, az Emily Párizsbanból ismert Ashley Park, mint tanárnő, Jenna Fischer, mint Cady anyukája és Busy Phillips, mint Regina anyukája. Tina Fey és Tim Meadows szintén megismétlik az eredeti filmből ismert szerepét.

​Van már plakátja a Bajos csajoknak?

Van, és el fogsz tőle ájulni. Ahogy hamarosan az egyik dalban is el fog hangzani, a neve Regina George, és ő egy hatalmas dolog. Mint láthatod, a Bajos csajok új változata hangosnak és ízig-vérig rózsaszínnek ígérkezik.

​Mikor jön a mozikba a Bajos csajok?

Jegyezd be a naptáradba! A Bajos csajok 2024. január 12-én érkezik az amerikai mozikba, nem sokkal később pedig hozzánk is.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimedia