Lacey Chabert, Rachel McAdams, Lindsay Lohan és Amanda Seyfried a Bajos csajok című 2004-es filmben

Újra összeálltak a Bajos csajok

Csak reménykedni mertünk benne, de sosem gondoltuk, hogy Lindsay Lohan-ék újra összeállnak.

Az amerikai Walmart hipermarket különleges reklámmal rukkolt elő a közelgő Black Friday apropójából, melyben újra összeálltak a Bajos csajok című 2004-es tinifilm főszereplői.

A kétperces kisfilmben Lindsay Lohan (Cady Heron), Lacey Chabert (Gretchen Wieners) és Amanda Seyfried (Karen Smith) mellett Rajiv Surendra (Kevin Gnapoor), valamint Daniel Franzese (Damian) is feltűnik.

A North Shore középiskolában játszódó reklámfilmben az időközben anyává vált Gretchen lányát veszi fel az iskola parkolójában, hogy vásárolni vigye.

Karen eközben időjárás-jelentőként tér vissza, míg a látottakat Cady narrálja végig, ahogyan azt a Bajos csajokban is tette. Ahogy a reklámból kiderül, ő lett a gimnázium pályaválasztási tanácsadója.

A reklám tele van sok más, az eredeti filmet tükröző pillanattal, köztük a klasszikus Jingle Bell Rock című, gimis tehetségkutatón előadott tánccal.

Bár a kommentelőknek tetszett a reklám, a legtöbben azt szerették volna tudni, mikor jön a Bajos Csajok folytatása.

Ahhoz azonban egy fontos szereplő még hiányzik, hiszen a Regina George-ot alakító Rachel McAdams is az eredeti csapat tagja volt. A Page Six híre szerint azonban a színésznő nem kívánt szerepelni a reklámban, így aligha várhatjuk mostanában a Bajos csajok 2-t.