Lindsay Lohan az Apád-anyád idejöjjön! című filmben

Lindsay Lohan újraalkotta az Apád-anyád idejöjjön! egyik ikonikus​ jelenetét

Ki ne ismerné a véletlenül egymásra talált ikerlányok történetét, akiket kiskorukban külön-külön neveltek fel a szüleik? Az Apád-anyád idejöjjön! egy időtlen klasszikus, Lindsay Lohan pedig felejthetetlenül alakított nem egy, hanem egyszerre két főszereplőt is. A színésznő 24 év után újrajátszotta az egyik jelenetet TikTokon, melyen most az egész világ nosztalgiázik.


Az 1998-ban megjelent közönségkedvencben Lindsay Lohan két szerepet töltött be, hiszen ő alakította Annie-t és Hallie-t is. A lányok egypetéjű ikrek, mégis egy nyári táborban találkoztak először. A szüleik a válásuk során megállapodtak, hogy gyermekeiket külön nevelik fel, erről pedig nekik nem beszéltek. A rádöbbenést követően a lányok elhatározzák, hogy otthont cserélnek, majd újra összeboronálják az anyukát és az apukát.

Lohan számára nagyon fontos ez a film, hiszen mindössze tizenegy éves volt a forgatásokon, melyek ugródeszkaként szolgáltak későbbi karrierjéhez. Az érzelmi kötelék felelevenítésére TikTokon újrajátszott egy ikonikus jelenetet, melyben a két lány szócsatába keveredik egymással, majd vívni kezdenek.

@lindsaylohan

you heard it here first. #theparenttrap

Az videó hatalmas közönséget ért el, és mindenki imádja. A Marie Claire cikke szerint sokan nosztalgikusnak és nagyon viccesnek titulálták, míg mások keresték a színésznő — soha nem létezett — ikertestvérét.

Lohan idén karácsonykor tér majd vissza a képernyőkre a Netflix egyik sajátgyártású produkciójában. A filmről egyelőre nem sokat tudni, viszont az eddigi információk szerint egy fiatal és frissen eljegyzett örökösnőt alakít majd, aki síbalesete után beleszeret egy férfiba. Legutóbb eljegyzése kapcsán hallhattunk róla.


Nyitókép: Instagram/nostalchicksshop