Bajos csajok, filmjelenet, 2014

Miért hiányzik Rachel McAdams a Bajos csajok reklámfilmből?

Több mint egy évtizede követelik a rajongók Bajos csajok újraegyesítését. A vígjáték sokak számára kulturális mérföldkőt jelentett, és ma is ugyanolyan aktuális, mint 2004-es megjelenésekor. Most végre megkaptuk a várva várt újratalálkozást egy reklámfilm formájában.


Az eredeti szereplők a Walmart Black Friday reklámfilmjében térnek vissza, és elmondják, hol tartanak most a karaktereik. Cady Heron (Lindsay Lohan) most a jelek szerint a North Shore középiskola tanácsadója; Karen (Amanda Seyfried) még mindig ösztönös riporterként dolgozik; Gretchen (Lacey Chabert) pedig anyuka lett.

A North Shore-on néhány dolog sosem változik. Szerdánként még mindig rózsaszínt viselünk

− mondja Cady a hangalámondáson keresztül. A majdnem kétperces reklámfilm tele van utalásokkal az eredeti filmre, Gretchen STRDLGRL rendszámtáblájától kezdve Rajiv Surendra cameóján át, aki Cady matekos társát, Kevin Gnapoor-t játszotta, egészen Missy Elliott cameójáig, akinek Pass That Dutch című dala örökre összekapcsolódik a plasztikok lassított tempójú North Shore gimnáziumi portyázásával. És nem feledkezhetünk meg Daniel Franzese-ről sem, mint Damian, aki most a téli tehetségkutatót vezeti.

Olyan jó volt újra együtt lenni ennyi év után. Nagyszerű volt mindenkit utolérni. Csodálatos volt Amandával és Lindsay-jel tölteni a napot, és nosztalgiázni

− mesélte Lohan a People-nek az élményről.

Egy elég fontos személy azonban hiányzott a találkozóról: Rachel McAdams, aki Regina George-ot alakította. A Page Six szerint McAdams egy egyszerű okból nem tért vissza.

Rachel McAdams nem akarta megcsinálni. Mindenkinek felajánlották. A három jelenlévő színésznő imádott újra együtt lenni. Remekül érezték magukat, és arról beszélgettek, hogy milyen anyák. Határozottan veszteség volt, hogy Rachel nem volt ott

− mondta egy forrás. Talán Regina túlságosan el volt foglalva azzal, hogy lacrosse-szupersztár legyen, mint amikor utoljára láttuk.

Ha ez a reklámfilm nem lenne elég, a People megerősítette, hogy a Walmart november 1-től november 24-ig, a Black Friday-ig minden szerdán egy új Bajos csajok-reklámfilmmel jelentkezik, és november 27-én, a Cyber Mondayen is lesz egy extra reklámfilm. Szóval még az is lehet, hogy Regina egyszer csak megjelenik.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimedia