A High School Musical szereplői

A High School Musical egykori diákjai visszatérnek közösen énekelni?​

A Disney sikerfilmje három részt élt meg a maga idejében, kultikussá vált zenéivel és mozdulataival pedig továbbfejlesztette a televíziós musical műfaját. Sokak kedvenc történetét sajnos lezárták, most viszont az egyik színész elhintette, hogy nagyon szívesen visszatérne egy folytatásra.


A Troy Boldont alakító Zac Efron az utóbbi időben nagyon sok sikert tudhat a háta mögött, többek között a Legnagyobb showmanben is megcsillogtatta tehetségét, valamint az igaz történéseket feldolgozó Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben is ő formálta meg Ted Bundy sorozatgyilkos karakterét. Kivételes színészi tehetsége ellenére a legnagyobb figyelmet mégis az énekelni vágyó kosaras fiú szerepéért kapta.

A színész mostanában a Tűzgyújtó című horrorfilmben tűnik fel, melyről egy interjút is adott a napokban. Ezen a beszélgetésen hangzott el az a kijelentés is, mely szerint Efron szívesen visszatérne a musical franchise-hoz egy folytatásra a régi bandával közösen.

„Természetesen. Úgy értem, ha bármilyen formában lehetőségem lenne visszamenni és együtt dolgozni azzal a csapattal, az annyira csodálatos lenne. A szívem még mindig ott van. Hihetetlen lenne. Remélem, hogy megtörténik”

— olvashatjuk a színész szavait a Screen Rant cikkében.

Az egykori stábból a Troy csapattársát alakító Corbin Bleu abba a szerencsés helyzetbe került, hogy csatlakozhatott a Disney+ 2019-es műsorához, mely a népszerű gimis musical hagyományát vitte tovább. A High School Musical: A musical: A sorozat című feldolgozásban Bleu egy kicsit idősebb és közömbösebb karaktert alakított, mint korábban, ennek ellenére örült, hogy a csatorna ismét felkérte, hogy csatlakozzon a filmek alapján készült világba.

Az eredeti produkciók egykori diákjai közül Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale is tovább építették a karrierjüket a 2008-as lezárást követően, de a mostanra felnőtt rajongók biztosan szívesen látnák újra a régi kosarasokat és matekzseniket együtt énekelni a színpadon.