Pamela Anderson

Pamela Anderson soha nem fogja megnézni a róla készült szexvideós sorozatot

A színészt nem érdekli a Pam & Tommy című, a Hulun csütörtökön bemutatott sorozat, amely ő és Tommy Lee egykori szenvedélyes románcát ábrázolja, és a kilencvenes években kiszivárgott szexvideójukat, amely beárnyékolta kapcsolatukat.

Egy állítólag Andersonhoz közel álló forrás az Entertainment Weeklynek azt mondta, hogy nem most, de az is lehet, hogy soha nem fog ráhangolódni a sorozatra.

„Tudom, hogy ezt soha, de soha nem fogja megnézni. Még évek múlva sem. Még a trailert sem.”

– fogalmazott, majd később hozzátette, hogy Anderson most vancouveri életére összpontosít, nem olvassa a szalagcímeket, jótékonysági feladataira összpontosít, és szeretné, ha a sajtó is ezzel foglalkozna vele kapcsolatban.

A produkció showrunnerei és a Pamela Andersont alakító Lily James korábban azt nyilatkozták, hogy a sorozat fejlesztése során megkeresték Andersont, de nem kaptak választ. A forrás megerősíti, hogy a műsor készítői valóban többször is felvették a kapcsolatot Andersonnal, először évekkel ezelőtt, jóval a forgatás előtt, majd az utómunkálatok alatt.

De a színészt egyáltalán nem érdekelte a műsor – ellentétben Tommy Lee-vel, aki korábban beszélt a projektről az őt alakító Sebastian Stannal.

Tommy nem érti. Ugyanaz a gondolkodásmódja, mint annak idején: minden reklám jó reklám

– fogalmazott a forrás.

Míg a Pam & Tommy alapvetően Andersonról szól, a producerek az ő részvétele (vagy engedélye) nélkül tudták létrehozni a sorozatot azáltal, hogy a Rolling Stone által 2014-ben megjelent cikk jogait választották, amely feltárta a történetet arról, hogyan dolgozott egy elégedetlen vállalkozó a házukban, majd lopott el egy nagy széfet a garázsukból, amelyben a privát szexvideó volt, és tette közzé az interneten a pár beleegyezése nélkül.

Nyitókép: Getty Images / David M Benett