Cillian Murphy Thomas Shelbyként a díszleten belül

Közeleg a Peaky Blinders utolsó évada – ízelítőt osztottak meg

A napokban a produkció igazgatója egy rövid betekintést engedett a közelgő epizódokba a sorozat hivatalos Instagram oldalán. Mivel nagyon meglepően zárták le az eddigi eseményeket, így a rajongóknak úgy kellett már ez, mint egy falat kenyér.


A Peaky Blinders egy angol történelmi drámasorozat, ami az első világháború után játszódik. A lóversenyek fogadásait egy gengszterbanda vezeti, amelynek élén a Shelby család áll. Eddig öt évadon keresztül láthattuk az eseményeket, azonban ennek is vége szakad egyszer.

A pár másodpercnyi ízelítőben Cillian Murphyt láthatjuk (aki a csapat vezetőjét, Thomas Shelbyt alakítja) ikonikus kalapjában és ballonkabátjában, ahogy egy nagy csomagot cipel a kiürült utakon. A szereplő kinéz a képből, majd hirtelen végeszakad a klipnek. Mindez után csak a felirat látható:

„HAMAROSAN!"

Mint azt tudni lehet, ez lesz az utolsó évad a hírhedt banda tevékenykedéseiről. A Shelby család ügyeit majd egy egészestés film keretei között fogják lezárni, amit előre láthatólag 2023-ban kezdenek forgatni. A helyszínt természetesen Birmingham utcái fogják biztosítani – írta a Hypebeast.

Az új szezon jövő év elejére várható, és Polly Gray halála után fogja felvenni a fonalat.


Nyitókép: Instagram/peakyblindersofficial