az Örökkévalók stábja a Comic Con-on

Siket szuperhőssel erősít a Marvel

Lauren Ridloff a Walking Deadben tűnt fel a siket Connie szerepében, a továbbiakban pedig a Marvel-filmek szereplőgárdáját fogja erősíteni.


Az amerikai származású színésznő eddigiekben a méltán népszerű zombis sorozatban tűnt fel, az új részekben viszont jóval kevesebb képernyőidőt kapott. Ennek az oka pedig, hogy leszerződött a Marvel következő nagyszabású filmjének, az Örökkévalóknak az egyik szerepére. Ő fogja alakítani a tízéves múltra visszatekintő szuperhősfilmek első hallássérült karakterét.

„Határozottan kevesebbet játszik a Walking Deadben, mert sok időt elvesz a film forgatása"

— magyarázta Nate Moore, a Marvel Studios producere.

Az új csapat korábban még nem mutatkozott meg a filmek világában, így a karakterek sok újdonságot rejthetnek. Ridloff Makkari bőrébe fog bújni, aki már a képregényekben is siketként jelenik meg, különös képessége pedig, hogy szupergyorsasággal bír. Az alkotók viszont vittek egy csavart a történetbe azzal, hogy Makkarit a filmekben férfiként ábrázolják, de előre láthatólag nem ez lesz az egyetlen változatás a produkcióban.

„Sokat tanultunk Laurentől. Van egy elképzelése az embernek, hogyan is akar megformálni egy siket karaktert, hogy igazán menő legyen. Aztán pedig tényleg foglalkozni kell valakivel abból a közösségből. Rengeteg munkafolyamatot meg kellett változtatnunk, biztosra akartunk menni, hogy komfortosan érzi magát, és tud alakítani. Nagyszerű érzés volt a részesének lenni, és izgatottan várom, hogy folytathassuk ezt a kapcsolatot. Mert Lauren fantasztikus!"

— jegyezte meg Moore a forgatásokról.

A filmet az Oscar-díjas Chloe Zhao rendezi, melyben olyan színészek szerepelnek, mint a Trónok harcából ismert Richard Madden vagy Angelina Jolie. Az Örökkévalók november 5-től látható a hazai mozikban.