Daniel Craig James Bondként

Sok múlik azon, ki lesz az új James Bond

A hírek szerint Idris Elba, Tom Hardy és Henry Cavill neve is felmerült az új 007-es szerepére.

Mivel Daniel Craig a Nincs idő meghalni című filmben nyújtott alakítása után megüresedett James Bond szerepe, megkezdődött az új színész keresése. Azonban ne számítsunk arra, hogy egyhamar bejelentik, ki lesz a következő színész, aki a 007-es ügynököt alakítja majd, írja az IndieWire.

A castingot a régi Bond-producer, Barbara Broccoli vezeti, aki nemrég a Varietynek beszélt a franchise következő korszakáról. Itt elmondta azt is, hogy időbe fog telni, amíg új 007-es színészt találnak, mert a sorozat új kreatív irányvonaláról is dönteni kell.

„Ez egy nagy döntés. Ez nem csak egy szereposztás. Hanem egy teljes újragondolás arról, hogy merre tartunk.”

A Variety beszámolója szerint Idris Elba, Tom Hardy, Henry Cavill és az Eufória című sorozat színésze, Jacob Elordi is szóba került mint lehetséges új James Bond. A franchise követői számára sok név ismerős lehet, hiszen mindannyiukat kapcsolatba hozták már a szereppel különböző időpontokban.

Elba neve különösen nagy örömöt váltott ki a rajongókból, akik évek óta találgatják, hogy végül ő lehet az első fekete 007-es. Az év elején Broccoli úgy nyilatkozott Elbáról, hogy csodálatos színész, és hozzátette, hogy „a beszélgetés része lesz”, amikor eljön az idő Daniel Craig leváltására.

Elordi a legújabb név ezen a listán, és 24 évesen egy drámaian fiatalabb irányba vinné a franchise-t.

Bár Broccoli és Craig nem fognak több 007-es filmet készíteni együtt, más projektekben továbbra is együttműködnek. Craig jelenleg Shakespeare Macbethjének Broadway-felújításában játszik, amelyet Broccoli rendezett, aki áradozott a színész tehetségéről.

„Hihetetlenül széles skálán mozog, és bármit meg tud csinálni. Ő egyszerűen a valaha volt legnagyobb színész, és szerintem a közönség el lesz ragadtatva ettől az alakítástól, mert vicces, veszélyes, és minden más, amit az ember szeretne.

Nyitókép: Instagram / 007