A korona című sorozat egyik jelenete

Pamela Anderson szexvideója, a first ladyk élete - sorozatajánló 2022-re

Mióta a koronavírus-járvány berobbant az életünkbe, sokunk a kanapén elheverve, a streamingszolgáltatók kínálatában elveszve töltötte ideje nagy részét, melyek egy kis vidámságot és érdekességet csempésztek a mindennapjainkba. Szerencsére, jó sorozatokból idén sem lesz hiány, nézzük, mikre érdemes várnunk.

Pam & Tommy

A Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideójáról szóló sorozatban a készítők szerint egyszerre pikáns, de szimpatikus betekintést kaphatunk azokba az időkbe, amikor a pár videója kikerült az internetre. A Lily James és Sebastian Stan főszereplésével készült Pam & Tommy február 2-től látható a Hulu-n.

Gomorra

A nagy elismerésnek örvendő sorozat ötödik évada január 27-től látható az HBO GO-n. A sztori a hírhedten kegyetlen nápolyi maffia, a Gomorra klánjainak történetét meséli el rengeteg akcióval, a dél-olasz alvilág zord zugába repítve minket.

Inventing Anna

A Julia Garner főszereplésével készült sorozat Shonda Rhimes első produkciója, mely a Netflixszel aláírt szerződés után készült. A manhattani társadalom csalójának, Anna Delvey-nek hírhedt története volt, amely február 11-én végre a képernyőre kerül.

A Very British Scandal

Claire Foy idén tavasszal Nagy-Britannia leghírhedtebb hercegnőjeként tér vissza a képernyőre egy botrányos, 1960-as évekbeli, udvarias társadalmat megrázó válás újramesélésében. Karaktere bosszúálló exférjét Paul Bettany alakítja majd.

A korona

Az előző évadban Károly herceg és Diana hercegné összeomló házassága került a középpontba, az új részek Diana tragikus halálának körülményeit mutatják majd be, új szereplőgárdával az élen: Imelda Staunton mint II. Erzsébet királynő, Elizabeth Debicki Dianaként lesz látható.

Micsoda csapat!

Az eredeti, 1992-es film Tom Hanks főszereplésével vezette be az embereket a baseball világába. Az új verzióban a Broad City című sorozatból ismert Abbi Jacobson is látható lesz majd.

The First Lady

A Showtime antológiasorozata a múlt század First Ladyjeit mutatja be. Gillian Anderson mint Eleanor Roosevelt lesz látható, Michelle Pfeiffer Betty Fordot alakítja majd, Viola Davis pedig Michelle Obama bőrébe bújik, hogy csak néhányat említsünk.

Nyitókép: Instagram/thecrownnetflix

Forrás: Vogue