A Squid Game című sorozat egyik jelenete

Ezt a Squid Game-karaktert szeretné feléleszteni a sorozat rendezője a folytatásban

Bár a szereplők túlnyomó része meghalt az évadzáró epizódig, a sorozat rendezője ezúttal mégis arra utalt, hogy egy bizonyos karaktert nagyon vissza szeretne hozni. Egyelőre sejtelmünk sincs, hogyan tervezi ezt, de mindenképp látni akarjuk a megoldását.


A tavalyi év egyik messze legsikeresebb sorozata, a Squid Game visszatér majd egy második évadra, így a rajongók mélyebbre merülhetnek ebben a barbár, mégis zseniálisan megalkotott játékban. A Netflix társ-vezérigazgatója, Ted Sarandos év elején erősítette meg a széria folytatását, melyről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

A legtöbb közönségkedvenc karakter — mivel vesztettek a játékokban — már nem szerepelt az első évad zárásában, így már eddig is biztosak lehettünk abban, hogy az új epizódokban új versenyzők szálnak versenybe a győzelemért, a túlélésért és az ezekkel járó hatalmas pénznyereményért. Hvang Donghjok, a sorozat rendezője azonban nehezen vesz búcsút az eddigi karaktereitől.

„Megpróbálok majd valamit, hogy visszahozzam őket a második évadra. Mondjuk talán van egy ikertestvér, majd meglátod"

— olvashatjuk a rendező szavait a Hypebeast cikkében.

Ez a mondat a PGA Awards-on hangzott el, ahol Donghjok interjút adott. Ezzel egyidejűleg jelentőségteljesen Hoyeon Jung felé fordult, aki az első szezonban az egyik legkedveltebb és legtitokzatosabb karaktert, Ho-yeont játszotta. A színésznő a sorozatot követő váratlan népszerűséget kihasználva még a Vogue címlapján is szerepelt, valamint több híres márka reklámarcává is vált.

Jung életéről és karrierjéről egy korábbi cikkünkben szedtünk össze néhány érdekességet. A rajongók világszerte örülnének, ha újra láthatnák kedvenc karakterüket, viszont még maga a rendező sem egészen biztos benne, hogyan oldja majd meg ezt a feladatot. Az interjú során azt is megosztotta, hogy még az írásnak sem látott neki, ellenben rengeteg új játékot és izgalmat tud ígérni a nézőknek.