Az Office szereplői

Újra együtt az Office munkatársai: Steve Carell és John Krasinsk közösen forgatnak

Mindkét színész az NBC ismert szitkomjában vált ismertté. Míg egyikük a kamerák előtt folytatta karrierjét, addig a másik inkább a háttérbe vonult és rendezői pályáját egyengette, a közeljövőben pedig hosszú idő után ismét összeállnak a rajongók nagy örömére.


Steve Carell az Office sikersorozatban a Michael Scott nevű karaktert alakította, aki a Dunder Mifflin papírvállalat regionális vezetőjeként tűnt fel az évadokban. Mellette Krasinski keltette életre Jim Halpertet, a szarkasztikus üzletkötőt. A széria 2013-ban ért véget, azóta pedig mindketten maradtak a filmes pályán, viszont annak a két különböző oldalon.

Krasinski rendezte a Szeretteink körében című drámát, valamint a 2018-ban megjelent, nagy sikernek örvendő Hang nélkült is. A tervek szerint a jövőben Carell is csatlakozik majd a következő produkciójához, ami Imaginary Friends címen kerül majd mozikba, a történet középpontjában pedig egy olyan ember áll majd, aki képes látni mások képzeletbeli barátait. Az eddigi szereplőgárdában Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge, Fiona Shaw és Louis Gossett Jr. neve tűnt már fel.

Carell egy nemrégiben közzétett interjúban fejezte ki izgatottságát azzal kapcsolatban, hogy ismét egykori kollégájával dolgozhat egy produkción. Várakozásokkal teli nyilatkozatában így beszélt arról, miként viccelődik majd a forgatások ideje alatt:

„Nos, még nem kezdtem el vele dolgozni a filmen, de már alig várom. Csak örömöt és szórakozást várok. Úgy értem, ő a legjobb, és ő egy nagyszerű rendező.

Tudod, majd próbára teszem őt. Megdolgoztatom majd érte. Lehet, hogy én is egy olyan kényes színész vagyok, aki nem mindig ért egyet, vagy nem jön ki a lakókocsiból. Azt hiszed, hogy felvettél valakit, aki a barátod, de tévedtél!"

Nem ez az első alkalom, hogy a 40 éves szűz film sztárjának Krasinski rendez, hiszen a sorozat hatodik évadjában egy epizód erejéig ő került vezetői pozícióba. A rajongók ezután joggal várhatják, hogy további alkotásokban is munkát kapjanak majd az egykori Office-kollégák, például Rainn Wilson (Dwight) vagy Ed Helms (Andy).

Nyitókép: Instagram/theoffice

Forrás: Screen Rant