Millie Bobby Brown

Ezért nem jelent meg a Stranger Things stábja az Emmy-gálán

A Stranger Things szereplői nem bukkantak fel a vörös szőnyegen az Emmy-ceremónián, és ennek megvolt az oka.


A döntésük mögött az állt, hogy idén nem pályáztak színészi díjakra, és épp csak elkezdték a sorozat utolsó évadának forgatását. A hírt az Instagramon osztották meg a múlt héten:

A Stranger Things több kisebb kategóriában kapott csak jelölést idén: Kiemelkedő karakter smink, Kiemelkedő zenei szupervízió, Kiemelkedő hangszerkesztés, Kiemelkedő hangkeverés és Kiemelkedő kaszkadőrmunka.

Októberben Brown a Glamournak beszélt arról, hogy készen áll a sorozat befejezésére:

Amikor készen állsz, azt mondod: »Rendben, csináljuk meg. Vágjunk bele ebbe az utolsó végzős évbe«. Tűnjünk el innen. A Stranger Things forgatása rengeteg időt vesz igénybe, és ez megakadályoz abban, hogy olyan történeteket alkossak, amelyekért szenvedélyesen rajongok. Szóval készen állok arra, hogy azt mondjam: »Köszönöm, és viszlát«.

Azt mondta, hogy a sorozat felkészítette őt a következő projektekre, mert „eszközöket és forrásokat adott neki ahhoz, hogy jobb színész legyen". Barátsága a szereplőkkel a befejezés után is megmarad, így ő sem gyászolja az utolsó évadot:

Amikor véget ér, még mindig találkozhatok ezekkel az emberekkel.

Brown arra is kitért, miért érzi magát ennyire védelmezőnek a gyerekszínészek iránt, és milyen volt a a képernyőn felnőni:

Nem beszélhetsz így kiskorú gyerekekkel, nem csupaszíthatod le őket ennyire, azt mondva nekik, hogy »Hé, figyelj, nem nézel ki olyan jól. Miért viseled ezt? Hogy mered azt hinni, hogy ezt felveheted?«

Brown úgy védte magát, hogy elválasztotta az önbecsülését a közvéleménytől.

Ez az én életem, és csak azok az emberek lehetnek benne, akiknek én nyitom ki a kaput. Ezen kívül mindenki kint van. Vannak bizalmi problémák. És igen, problémáim vannak a barátaimmal. Nincs sok barátom, sok embert kizárok. Visszafogott ember vagyok, szociálisan. De soha többé nem nyitom ki teljesen azt a kaput, mert mindenki átlépte.

− mondta.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images