Anya Taylor-Joy távozik a Late Show With Stephen Colbert című műsorból 2024. május 22-én New Yorkban

Ez lenne Anya Taylor-Joy álom Disney-szerepe

A vezércsel és a Furiosa: Történet a Mad Maxből színésznője elárulta, mi lenne álmai Disney- vagy musicalszerepe.

Ha a Disney belevág a Jégvarázs élőszereplős változatának elkészítésébe, Anya Taylor-Joy szívesen bejelentkezne Elza hercegnő szerepére.

A színésznő a Vogue Hong Kongnak adott interjújában elmondta, hogy testvérei gyerekeinek szeretné azt mondani, hogy ő Elza, és jeget lőni a kezéből.

„Nagyon szeretnék egy musicalt csinálni, mert egy kicsit túlságosan megszállottja vagyok a jelenlegi munkámnak. Szeretem a lehetetlen feladatok teljesítésének kihívását. Azt hiszem, ez hihetetlenül motiváló számomra, így az ötlet, hogy egyszerre énekelhetek, táncolhatok és színészkedhetek, nagyon izgalmas számomra. Szerintem a Jégvarázs nagyszerű lesz. Jégkockákat lövöldözni a kezedből nagyon szórakoztató lehet. És te leszel a kedvenc minden gyerek szülinapi buliján. Minden testvéremnek van már gyereke, úgyhogy szeretném, ha azt mondhatnák: 'A nagynéném Elza. Az nagyszerű lenne.”

A Jégvarázs élőszereplős változata örök vita tárgya a franchise rajongói körében, de a Disney sosem erősítette meg az animációs film adaptálásának terveit.

A vállalat jelenleg az animációs sorozat harmadik és negyedik filmjére koncentrál, előbbit 2027-ben tervezik bemutatni.

Jennifer Lee rendező a múlt hónapban a D23 Expón mutatta be a Jégvarázs III alkotásait.

„Anna és Elza jelenetét örökíti meg... a Disney animációnál mindenki izgatott, hogy újra ebben a világban lehet”

– mondta.