Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker és Kristin Davis az And Just Like That című sorozatban

Carrie Bradshaw szélsebesen közelít felénk

Megérkezett a várva várt And Just Like That első előzetese.

December 9-én debütál az HBO GO-n a Szex és New York című sorozat 10 részes folytatása. Az elmúlt hónapokban nem volt olyan hét, amikor ne írt volna a külföldi sajtó egy-egy, a fél világot lázban tartó hírt Carrie Bradshaw és barátnői visszatérésének körülményeiről. Az első beszámolók arról szóltak, hogy a Samanthát alakítóKim Cattrall nélkül forog az And Just Like That, nem sokkal később pedig azt is megtudtuk, hogy új barátnő, Lisa Todd Wexley (Nicole Ari Parker) dokumentumfilm-készítő érkezik a történetbe.

Cattrall kimaradása nem volt váratlan, a színész még 2017-ben azt mondta Piers Morgan újságírónak, hogy nem tér vissza Samantha Jones szerepében, de cáfolta, hogy a hírek szerint az egyik „díva" több pénzt követel. Cattrall azt viszont többször is hangoztatta, hogy a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker lehetett volna kedvesebb hozzá.

Szomorúbb hír, hogy a forgatás ideje alatt halt meg a Stanfordot alakító Willie Garson, aki évek óta rákos volt.

„Van néhány új emberünk, és vannak olyanok, akik már nem térnek vissza"

– mondta a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker a Vogue-nak adott interjújában nemrég az új részekről, melyekben a már az ötvenes éveikben járó karakterek az „élet és barátság bonyolult valóságával" foglalkoznak majd,

„Tetszik, hogy nem próbáljuk fiatalossá tenni a műsort. Nem veszünk be a sztori középpontjába például egy 21 éves unokahúgot"

– fogalmazott ezzel kapcsolatban egy interjúban a Mirandát alakító Cynthia Nixon.

A sorozat alkotói és szereplői részben ezt szeretnék üzenni az And Just Like That című sorozattal, mely nem a tini, és nem is a fiatal felnőtt generációról, hanem középkorú nőkről szól.