Chris Noth az És egyszer csak... egyik jelenetében

Kivágták Mr. Big utolsó jelenetét az új Szex és New York sorozatból

Chris Noth az És egyszer csak… záró epizódjában tűnt volna fel, de állítólagos szexuális zaklatási ügye miatt kivágták a jelenetét.


Miután néhány héttel ezelőtt négy nő vádolta meg szexuális zaklatással Chris Noth-ot, a Szex és New York Mr. Bigjét, az És egyszer csak... stábja úgy döntött, kivágják a színész utolsó jelenetét a sorozatból. Aki nézi a nálunk az HBO GO-n futó új részeket, tudja, mi történt az első rész végén Carrie Bradshaw örök szerelmével, a Cut magazin híre szerint azonban Big még visszatért volna egy jelenet erejéig az utolsó részben.

A széria írói kezdetben azt tervezték, hogy a karaktert visszahozzák még egy cameóra, amit alátámaszt az a tény, hogy Noth valóban leforgatott egy jelenetet Párizsban, melyet három héttel a vádak nyilvánosságra kerülése után kivágtak az évadzáró epizódból.

A TVLine forrásai szerint a törölt jelenetben Carrie Big hamvait a Szajnába szórja, miközben Big „visszatér” hozzá, miközben a párizsi Pont des Arts-on áll. A műsor kreatív csapata azonban állítólag megállapította, hogy a férfi megjelenése nem szerves része a jelenetnek, a finálét pedig még akkor zárták le, amikor Nothról megjelentek a szexuális zaklatással kapcsolatos első hírek. Az HBO Max nem kívánt nyilatkozni a TVLine-nak az üggyel kapcsolatban.

Chris Noth-ról az És egyszer csak... debütálása után nem sokkal jelent meg egy cikk a Hollywood Reporteren, amelyben két nő is szexuális erőszakkal vádolta, egy 2004-es, illetve egy 2015-ös esetre hivatkozva. A színész tagadta a vádakat, elmondása szerint mindkét esetben konszenzusos együttlétről volt szó.

A színésztől a ügy következtében ügynöksége és a The Equalizer című sorozat stábja is megvált, az És egyszer csak… három főszereplője, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon pedig közös nyilatkozatot adtak ki, melyben támogatásukról biztosították a Noth-ot vádoló nőket.

Nyitókép: Instagram / justlikethat