A Szex és New York egyik jelenete

Hat sorozat, ha hiányzik a Szex és New York

A múlt héten véget ért a Szex és New York folytatása, és hiányzik a hangulata? Olyan sorozatokat ajánlunk most, ahol erős, női karaktereket és szoros barátságokat láthatunk, és persze szuper szórakoztatóak.


Öreglányok

Egy korszakalkotó vígjátéksorozat, ami 1985-től egészen 1992-ig futott. A főbb szerepekben a szarkasztikus Dorothyt (Bea Arthur), a hiszékeny Rose-t (Betty White), a kacér, déli szépséget- Blanche-ot (Rue McClanahan) és Dorothyt, valamint édesanyját (Estelle Getty) láthatjuk. A színészek közül többen is Emmy-díjat nyertek az alakításukért, így nem meglepő, hogy az éles humorú, nehéz témákkal is foglalkozó sorozat 2022-ben is megállja a helyét.

Harlem

Ha tetszett a Szex és New York, és érdekelnek további, nagyvárosi élettörténetek, akkor a Harlem lehet a tökéletes széria. A sztori négy legjobb barátnőt követ, akik a harmincas éveikben járnak, és próbálnak lavírozni párkapcsolataik és karrierjük között. Bár az alaphelyzetet nagyon sok helyen felhasználták már, itt a főszereplők azok, akik érdekessé teszik a szériát.

Run the World

A szintén Harlemben játszódó történet nagyon szórakoztató és romantikával teli. Egy csapat nőről szól, akik megpróbálják kitalálni, mit akarnak az élettől. Yvette Lee Bowser írta a forgatókönyvet, és kevés nála tehetségesebb szakember van, aki képes ilyen erős női barátságokról szóló, New Yorkban játszódó sorozatot kitalálni.

Grace és Frankie

A két főszereplő hölgy nem is különbözhetne jobban, mégis valamilyen oknál fogva rengeteg időt kell együtt tölteniük a közös nyaralóban. Miután férjeik bevallják, hogy régóta szerelmesek egymásba, a két nőnek nincs más lehetősége, mint hogy együtt találják ki, mi legyen a továbbiakban.

Halott vagy

Ez a sorozat a frissen kialakuló női barátságokról szól, valamint a gyász feldolgozása is előtérbe kerül. Jen és Judy egy haláleseteket feldolgozni segítő csoportban találkoznak. A szériában hemzsegnek a gyilkosságok és az eltussolások, valamint a csúnya beszéd miatt se feltétlen kisgyermekeknek ajánlott. Mindezek a tulajdonságok nagy népszerűséget eredményeznek, egyben pedig ez a sztori mutatja meg legnyersebben a gyászt a televíziós történelemben.

Love Life

Ha szeretnél látni egy több szálon futó, érzelmekkel teli sorozatot, akkor tégy magadnak egy szívességet és kapcsold be a Love Life második évadát. A középpontban Marcus Watkins áll, aki egy manhattani könyvszerkesztőként, egy nehéz válást követően keresi az igaz szerelmét.


Nyitókép: Instagram/musicdailyhu