Kristin Davis, Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon

Véget ér az új Szex és New York-sorozat, de jön egy extra adás

Az És egyszer csak... utolsó része mellett egy extra epizód is érkezik, amely a kulisszák mögé kalauzol és megmutatja, hogyan készült a sorozat.

Február 3-án debütál a És egyszer csak… utolsó része, de az alkotók extra meglepetéssel készülnek az évad végén: érkezik egy dokumentumfilm rész is, mely bepillantást enged a rajongóknak a kulisszák mögé, milyen is volt forgatni a Szex és New York spinoffot.

A különeges epizód előzetese már látható, ebben a három női főszereplő beszél többek között arról, milyen érzés volt ennyi idő után újra összeállni és együtt dolgozni, na, meg számos szórakoztató pillanatot is láthatunk a forgatásról és az egyes dialógusok megszületéséről az írói szobában is.

Az És egyszer csak... kapott hideget-meleget, főként előbbit, részben azért, mert nagyon izzadtságszagúan próbálkozott mindazt a pc-tartalmat belevinni a sorozatba új évadába, amit az előzőekben nem sikerült, másrészt a férfi karakterek kidolgozottsága is hagyott némi kivetnivalót maga után.

A forgatás és az azt követő időszak sem volt könnyű: a produkció felvételei közbe hunyt el a Stanford Blatchet alakító Willie Garson, míg az első részek megjelenését a sorozat Mr. Bigjeként megjelenő Chris Noth szexuális zaklatási botránya árnyékolta be. Emiatt ki is vágták a színész utolsó jelenetét, ami a befejező epizódban lett volna látható.