Jean és Otis Milburn ikonikus háza a Szexoktats című sorozatban

Eladó: ennyiért lehet tiéd Otisék háza a Szexoktatás című sorozatból

Nemcsak a sokunk által kedvelt tinisorozat, a Szexoktatás, de Jean és Otis Milburn ikonikus háza számára is lezárul egy fejezet.



Napokkal azután, hogy a Szexoktatás utolsó évada debütált a Netflixen, a sorozatban szereplő gyönyörű piros-fehér faház eladóvá vált. A nagyszabású lakás megannyi fontos Moordale-i történés hátteréül szolgált, így mondanunk sem kell, hogy jelenleg rengeteg pénzt ér.

A Chalet néven ismert, 3100 négyzetméteres otthont 1,5 millió fontért (670 millió forint) jegyzik. A ház egy 45 ezer négyzetméteres birtokon áll a herefordshire-i Symonds Yat Eastben, és öt hálószobával, három fogadószobával és három fürdőszobával rendelkezik.

A házhoz tartozik egy svéd melegfürdő, egy kőből készült pizzakemence, két üvegház és egy melléképület is.

Természetesen a Szexoktatásban látott gyönyörű, folyóra néző kilátás sem hiányzik.

A ház értékét kétségkívül felértékelte az is, hogy egy sikeres sorozat helyszíneként szolgált.

Az a tény, hogy ez az ingatlan ennyire ismert, csak növeli a vonzerejét ennek a látványos otthonnak, amely kivételes kilátással rendelkezik a Wye folyóra egy gyönyörű, privát, erdős környezetben

− fejtete ki James Toogood, a Knight Frank Bristol irodavezetője.

A jelenlegi tulajdonosok, Stuart és Cathy Morgan 2002-ben vásárolták az eredetileg 1912-ben horgászháznak épült otthont 355 000 fontért (kb. 158 millió forint). Álítólag „teljes felújításra szorult", ezért elvégezték a szükséges munkálatokat, többek között vörösre festették. A 2010-es évektől elkezdték kiadni a házat.

A Chalet 2020 óta nyaralóként funkcionál. A hirdetése szerint tökéletes, „ha kalandot keresel, valamint remek helyszínt a családdal és a barátokkal való ünnepléshez".

A hirdetést az Instagramjukon megosztva Morganék azt írták:

21 év tulajdonlás után úgy döntöttünk, hogy eladásra kínáljuk gyönyörű faházunkat. Micsoda kiváltság, hogy ennek a csodálatos birtoknak a gondnokai lehettünk.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia