Kelly Bishop, Alexis Bledel és Lauren Graham, a Szívek szállodája főszereplői

A rajongók leleplezték a Szívek szállodája óriási bakiját: valakit visszahoztak a halálból

Több mint két évtizeddel a Szívek szállodája debütálása után a rajongók még mindig elkötelezettek a hosszú ideje futó dráma iránt. Szeretik feleleveníteni a kevésbé ismert tényeket a sorozatról − beleértve a sok kis bakit, amiket a sorozat hét évada alatt elkövettek a készítők.



Újabban egy téves sor zaklatta fel a rajongókat, ami „visszahozott” egy karaktert a halálból. Az 1. évad Inkább a halál című epizódjában ugyanis Richard Gilmore (Edward Herrmann) az édesanyjáról, Lorelai „Trix" Gilmore-ról (Marion Ross) beszél.

Az első Lorelai volt az anyám. Rendkívül tehetséges lovas volt, kiváló művészetpártoló, és világhírű volt az álarcosbáljairól is. Nem akármilyen nő volt

− mondja Richard az epizód során.

Ahogy egy rajongó megjegyezte a Redditen, Richard múlt idejű párbeszéde arra utal, hogy az édesanyja már elhunyt, még ha nem is említi kifejezetten a halálát. Ugyanebben az epizódban Richard felesége, Emily Gilmore (Kelly Bishop) megosztja, hogy az anyósa átadta az étkészletét − ami ismét arra utal, hogy Trix elhunyt.

Az 1. évad A harmadik Lorelai című epizódjában azonban Trix váratlanul felbukkan Richard otthonában, épen és egészségesen. Trix meglepetésszerű megjelenése a mai napig böki a rajongók csőrét.

Kelly Bishop, Alexis Bledel, Lauren Graham \u00e9s Marion Ross a Harmadik Lorelai c\u00edm\u0171 epiz\u00f3dban a Sz\u00edvek sz\u00e1llod\u00e1j\u00e1ban

Fotó: Profimedia

Ilyen hibák néhányszor előfordulnak. Csak el kell menni mellettük, és úgy tenni, mintha nem is léteznének

− viccelődött az egyik néző a Redditen.

Egy másik elnéző rajongó azt írta:

Ez egyike azon kevés hibáknak, amiket elnézek a sorozatnak. Az 1. évad elején van, még csak akkor találták ki a történetet, és később döntöttek úgy, hogy Trixet is beillesztik a sorozatba.

Trix Gilmore végül a 4. évad Gilmore ház feje című epizódjában érte a halál: Richard kapott egy telefonhívást, amelyben közölték vele, hogy édesanyja hirtelen szívrohamban elhunyt.

Bár jelenleg Trix feltámadásán csámcsog a Szívek szállodája rajongói köre, valószínűleg csak idő kérdése, hogy mikor választanak ki egy másik homályos tényt, amit megvitatnak.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia