a Szívek szállodája szereplői, Kelly Bishop, Alexis Bledel és Lauren Graham

A Szívek szállodája-rajongók kifakadtak Lauren Graham új posztján

A Szívek szállodája-rajongók nem panaszkodhattak a múlt héten: nagy szereplői újraegyesülés történt.



Ahogy már írtunk róla, Kelly Bishop, aki a sorozatban az ikonikus Emily Gilmore-t alakítja, szeptember 17-én kiadta memoárját, és megünneplésére könyvbemutatót tartott New Yorkban. A jelenlévők természetesen arra számítottak, hogy a legendás színésznő a színpadon és a színpadon kívüli életéről fog beszélni, így mindenki meglepődött, hogy az interjúalany nem más volt, mint Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham.

Miután Kelly felsétált a színpadra, bejelentette a közönségnek, hogy „számomra csak egy dolog van, ami még különlegesebbé tenné az egészet, és az az, ha itt lenne még egy Gilmore-lány”, és ekkor lépett elő Lauren, aki elképesztő reakciókat váltott ki a tömegből.

Lauren Graham \u00e9s Kelly Bishop

Fotó: Getty Images

Miután az esemény véget ért, Lauren az Instagramon megosztott egy klipet az estéről a következő képaláírással:

Ez volt életem egyik legjobb estéje. Köszönjük mindenkinek, hogy ilyen szeretettel fogadtatok! Kelly könyve, A harmadik Gilmore lány megjelent.

Amellett, hogy a rajongók, akik ott voltak, azt mondták, hogy „zokogtak”, amikor meglátták őket együtt, azok, akik nem tudtak elmenni az eseményre, teljesen kikeltek a kommentszekcióban.

A legjobb dolog, amit egész évben láttam az interneten. Nem lehetne, hogy valamilyen GG-találkozót szervezzünk? Még egy őszi/ünnepi filmnek is örülnék... Szeretlek titeket

− írta valaki.

Képtelen vagyok megbirkózni azzal, hogy miért nem vettem jegyet?

− írta egy másik.

Az én két gyönyörű GG királynőm! Én valószínűleg elájultam volna, ha ott lettem volna

− írta valaki más.

Bár az év elején már láthattuk őket együtt, volt valami különleges abban, hogy Lauren megjelent Kelly mellett. És ez nyilvánvalóan nem csak egy érzelmes újraegyesülés volt a rajongók számára. Az eseményről készült egyik TikTok-videóban Lauren könnyes szemmel mondja:

Olyan boldog és büszke vagyok − ez a könyv egyszerűen hihetetlen. Soha nem hagynék ki egyetlen alkalmat se, hogy lássalak.

Forrás: Goodhousekeeping

Nyitókép: Getty Images