Szívek szállodája, jelenetkép

A Szívek szállodája Emily-je elárulta, Rory melyik barátjának szurkolt

Úgy tűnik, a Szívek szállodája Emily Gilmore-jának is megvolt a preferenciája, hogy unokája, Rory melyik pasival randizzon inkább, és választásán nem lepődünk meg túlságosan.


Kelly Bishop színésznő (aki Emily Gilmore-t alakította) új memoárja, a The Third Gilmore Girl szeptember 17-én debütál a könyvespolcokon, amelyben részleteket oszt meg az életéről és arról, milyen volt a sikersorozat forgatása. Amikor a Gallery Booksnak arról beszélt, hogy Rory (akit Alexis Bledel alakított) melyik pasiját kedvelte jobban a sorozatban, nyíltan elárulta, hogy melyik srácot szerette a legjobban.

Nos, be kell vallanom, hogy Logan (Matt Czuchry) csapatában vagyok. Volt valami Loganben. Van valami a színészi játékában, amit különösen szerettem a vele való közös munkában... Nagyon férfias volt, míg a többi srác olyan volt, mintha fiúk lennének. Logan olyan volt, mint egy régi filmsztár, mint egy férfi

− vallotta be a TikTok-on augusztus 31-én közzétett videóban.

Miután Kelly bevallotta, hogy Logan tetszik neki a legjobban, a rajongók nem győztek áradozni a választásról a kommentekben.

A királynő megszólalt!!!

− kiáltott fel egy ember.

@gallerybooks ‼️ Is Kelly Bishop Team Dean, Team Jess, or Team Logan? ‼️ September is almost here, which means it’s time for your annual #gilmoregirls rewatch. We know who Emily Gilmore’s favorite boyfriend of Rory’s was, but who does Kelly Bishop prefer? Cast your vote below! 🍂💕 For more behind-the-scenes info about Kelly’s time on Gilmore Girls (and so much more!) pre-order THE THIRD GILMORE GIRL, on sale September 17th! #emilygilmore #rorygilmoreboyfriends #teamdean #teamjess #teamlogan #thirdgilmoregirl ♬ original sound - Gallery Books
TUDTAM, hogy EMILY GILMORE-RA SZÍÁMÍTHATUNK!!!!!!!

− értett egyet egy másik.

Mint azt a sorozat nézői tudják, Rory-nak három barátja volt a Szívek szállodájában. Először Dean Forresterrel (Jared Padalecki) járt, akivel akkor találkozott, amikor először jött Stars Hollowba. Később szakított vele Luke Danes (Scott Patterson) unokaöccse, Jess Mariano(Milo Ventimiglia) miatt, aki new Yorkból költözött a festői kisvárosba. Végül a sorozat utolsó évadaiban megállapodott Logannal, és kettejük kapcsolatának hullámzását követhettük. Bár Rory nemet mondott Logan lánykérésére, románcuk később újraéledt egy igencsak zűrös viszonyban.

Szükségünk van néhány további Netflixes reboot részre ahhhoz, hogy kiderüljön, vajon marad-e az, amit Kelly szeretett volna Rorynak.

Forrás: Goodhousekeeping

Nyitókép: Profimédia