Lauren Graham és Alexis Bledel a Szívek szállodája című sorozat egyik jelenetében

4 alkalom, mikor Rory Gilmore közel sem volt olyan tökéletes

A mai napig nagy népszerűségnek örvend az Y generáció egyik kedvenc sorozata, a Szívek szállodája. Persze, nem hibátlan sztoriról van szó, számos problémás pillanatot fedeztünk fel benne az elmúlt években, például a majdnem mindig pedáns, szófogadó és szorgalmas Rory Gilmore személyiségében. Ezekből szedtünk össze néhányat.


1. Jess meglátogatása New York-ban

Rory a 2. évad egyik epizódjában impulzív utazást tett New Yorkba, hogy meglátogassa Jess-t. A kockázatos döntés oda vezetett, hogy lemaradt anyja, Lorelai diplomaátadójáról, és még Rory is meglepődött magán, amiért így tett.

2. Gonoszkodás a kiszemeltje barátnőjével

Haragudni a szerelmünk új barátnőjére, elég általános dolog. De Rory még így is különösen ellenséges volt Shane-nel, akivel Jess akkor kezdett randizni, amikor Rory Washingtonban töltötte a nyarat. Annak ellenére, hogy ő maga is kapcsolatban volt (Dean-nel), Rory mindent elkövetett, hogy megalázza Shane-t.

3. Más nők bántása

A 4. évad egyik részében Rory testszégyenítő kommenttel kritizálta egy egyetemista társát professzora, Asher Fleming könyvbemutatóján. Flemingnek viszonya volt Rory barátnőjével, Parisszel, akit támogatandó, Rory professzorának azt mondta a bemutatón egyik résztvevő egyetemista lányról, hogy vastagok a combjai. Bár azt hitte, hogy ezzel kiáll Paris mellett, valójában elég gonosz megjegyzés volt.

4. Lefeküdt a házas, volt barátjával

Rory szerint nem volt szó igazi megcsalásról, hiszen Dean az „ő Dean-je” volt, ekkor már egyértelműen nem.

(Bustle)

Nyitókép: Profimedia