Jared Padelecki

A Szívek szállodája Deanje a valóságban nem magának szurkolna

Vannak olyan viták, amelyeknek soha nincs vége: mint például az, hogy ki volt Rory Gilmore (Alexis Bledel) számára a jobb partner a Szívek szállodájában? A rajongók évek óta a rosszfiú Jess Mariano (Milo Ventimiglia), a gazdag Yale-kölyök, Logan Huntzberger (Matt Czuchry) és az első szerelem, Dean Forester (Jared Padalecki) között vacillálnak.


Még maguk a színészek is belekeveredtek a vitába, Padalecki pedig meglepő választ adott, amikor az E! egy augusztus 12-i interjúban a véget nem érő vitáról kérdezte.

Én Jess csapatát erősítem

− vallotta be.

Az ironikus csavar az, hogy Ventimiglia meg Deanért szállna síkra, ahogy azt 2018-ban a Bustle-nek elmondta.

Team Dean, értem én. Én is mindig a Dean csapatban voltam

− mondta. 2021-ben megerősítette álláspontját a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban, ahol megmutatta a házában kiállított kézzel írt üzenetet, amelyen ez áll:

I ❤️ DEAN 4 EVER.

Padalecki erre utalt, amikor az E!-nek nyilatkozott:

Vicces, Milo haverom a Dean csapatban van. Valaki küldött nekem egy mémet, hogy az Emmy-jelölésről szóló levele alsó sarkában az áll, hogy »Team Dean forever«. Erre én is megrajzoltam a saját »Team Jess forever«-emet.
Jared Padelecki, Alexis Bledel, Milo Ventimiglia

Fotó: Getty Images

Amiben Padalecki és Ventimiglia láthatóan egyetértenek, az az, hogy Logan nem lehet a képben. Ettől függetlenül Padalecki örül, hogy a rajongók még mindig vitatkoznak erről a témáról, majdnem két évtizeddel a sorozat 2007-es befejezése után.

Ezért csinálom, hogy az emberek elgondolkodjanak, reagáljanak és beszéljenek róla

− mondta.

​Mi lehet most Deannel?

Ahogy a Netflix 2016-os Szívek szállodájarebootjában látható, Rory hivatalosan nem köt ki Jess, Logan vagy Dean mellett − legalábbis még nem. Az azonban világossá válik, hogy akivel a legkevésbé valószínű, hogy kibékül, az Dean, aki saját családot alapított Stars Hollowban.

Arra a kérdésre, hogy mit csinál most Dean, Padelecki azt válaszolta: „Dolgozik a Doose's Marketben", utalva az eredeti sorozatban betöltött első munkahelyére.

De mint a rebootban kiderült, saját családja van, szóval remélhetőleg helyesen cselekszik

− tette hozzá.

Ami Padaleckit illeti, alig várja, hogy végre egy kis szabadságot vegyen ki a tévében eltöltött 24 év után. A TVLine-nak június végén így nyilatkozott:

Körül fogom venni magam családdal, barátokkal és szeretteimmel, és megpróbálom kitalálni, hogy van-e még valami, amit fel tudok ajánlani, amire az emberek kíváncsiak, és ha valahogy, valamilyen módon a történetmesélés szolgálatába tudok állni, akkor azt hiszem, újra felveszem a cowboykalapomat, és nyeregbe szállok.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty Images