A Szívek szállodája sorozatának szereplői, Emily és Richard

Ennyi pénzt kerestek Lorelai szülei a Szívek szállodájában

Nincs Szívek szállodája Luke kávéja, vagy a péntek esti vacsorák nélkül Emilynél és Richardnál, a fényűző életet élő nagyszülőknél. De mégis mennyit kereshetnek Lorelai szülei, hogy ennyi mindent megengedhetnek maguknak?Fizetik Rory drága előkészítő iskoláját, majd a Yale egyetemet és az autóját is. Fényűző életet élnek, partik, kaviár és pezsgő társaságában. Ráadásul a 4. évadban láthatjuk Emily bosszúvásárlását, amin gondolkodás nélkül vesz magának Manolo Blahnikokat, gyémántórát és egy vintage porcelánkészletet. De hogy engedheti meg magának Emily és Richard ezt a pazarló életmódot?

Először is, mindketten gazdag családból származnak. Ezt a legvilágosabban akkor látjuk, mikor a sorozatban kiderült, hogy Richard édesanyja Rory-nak egy 250 000 dolláros vagyonkezelői alapot ajánl fel. Emily családja sem panaszkodhat, ugyanis az ő dédnagybátyja alapította a kórházat, ahová Richárd az első évadban jár. De miből élnek a hétköznapokban?

Az örökléseken kívül Richard munkája is rengeteg pénzt hoz be. Mielőtt a második évadban felmond a munkahelyén és saját tanácsadó céget alapít, a Gerhman-Driscoll nevű biztosítótársaság ügyvezető alelnökeként dolgozik. Ha ez egy olyan fiktív cég, mint a Berkshire Hathaway, amely az Investopedia szerint az Egyesült Államok egyik legnagyobb biztosítótársasága, akkor a Glassdoor becslése szerint akár 544 000 dollárt is kereshet évente, ami több mint 190 millió forintot jelent.


Bár Emily nem keres pénzt és ezáltal nem is járul hozzá az éves jövedelmükhöz, jelentős szerepet játszik a háztartásuk és a családjuk működtetésében.

Összeségében Lorelai szüleiről elmondható, hogy szupergazdagok, hiszen megengedhették azt is maguknak, hogy unokájuk, Rory után neveztessenek el egy csillagászati épületet a Yale egyetemén.

Nyitókép: Instagram

(Bustle)