A Szívek szállodája szereplői

Imádod a Szívek szállodája ételeit? Ekkor veheted meg a sorozat hivatalos szakácskönyvét!

A Szívek szállodája című sorozatban számos ikonikus étel szerepelt, idén karácsonykor azonban már otthon is elkészítheted a széria finomságait.


Kevés olyan sikeres tinisorozat készült a 2000-es években, mint a Szívek szállodája, amit még itthon is szinte mindenki Gilmore Girlsnek hív. A széria évadai során számos különböző étellel ismerkedhettek meg a rajongók, elég csak a Luke kávézójában játszódó jelenetekre gondolni.

A sorozat több mint 15 éve fejeződött be, azonban a fanok még mindig odavannak az anya-lánya páros történetéért, most pedig egy jó hírrel készültünk a rajongók számára.

Ez is érdekelhet: Szívek szállodája: Ezek voltak Christopher legnagyobb hibái, mint apa

Idén novembertől ugyanis itthon is elérhető lesz a Szívek szállodája – Gilmore Girls – A hivatalos szakácskönyv című kötet, amelyet Elena P. Craig és Kristen Mulrooney jegyzett.

A magyar nyelvre is lefordított szakácskönyv bemutatja azon ételek elkészítésének trükkjeit, amelyek hangsúlyosak voltak a széria során, emellett pedig a kötet fantasztikus képekkel örvendezteti meg az olvasókat.

A több mint 50 receptet magában foglaló kiadvány olyan ikonikus fogások titkaiba enged betekintést, mint Sookie rizottója, vagy Luke sajtburgere, de kaphatunk még különböző vendéglátással kapcsolatos tippeket Micheltől, illetve szigorú etikettpraktikákat tanulhatunk Emily Gilmore-tól.

A Szívek szállodája – Gilmore Girls – A hivatalos szakácskönyv november 25-től lesz kapható a nagyobb könyváruházakban, de a legtöbb helyen már most leadhatod az előrendelést.

Forrás: Libri

Nyitókép: Instagram/gilmoregirls